IVANA MI JE DOZVOLILA DA BUDEM PRISAN SA DEVOJKAMA: Ša tvrdi da je njegova žena PREKRŠILA DOGOVOR! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.04.2021

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša neprestano optužuje suprugu Ivanu Aleksić za svoju preljubu sa Tarom Simov.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivanu krivi što ju je prevario... Ša sa suprugom

On je u emisiji "Pitanja gledalaca", tokom svađe sa Nadicom Zeljković i Miljanom Kulić izjavio da je njegova supruga kriva što je on ušao u vezu sa Tarom, i potvrdio da mu je poslala papire za razvod:

- Ja sam radio šta sam radio u ovom rijalitiju. Biću iskren, dobio sam dozvolu od žene da budem prisan sa devojkama. Tako da eto, družio sam se, provodio. Između Tare i mene se desilo šta se desilo. Ženu nikad fizički nisam prevario - pričao je Ša.

- Žena je sve videla - ubacila se Miljana.

- Pun mi je k*rac da me optužuju. Dogovor je bio da posle rijalitija popričamo, štagod da se desi. Tako da onog trenutka, ja ne kažem... Dogovor je bio da razgovaramo o svemu, o svemu smo pričali detaljno. Kao, ne daj Bože ako se nešto desi, ja da se odljubim, ona da se odljubi, da bombe padaju, da će sačekati da izađem iz rijalitija, da li nastavljamo dalje ili završavamo priču - pravdao se Ša.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tvrdi da mu je supruga dozvolila da se intimizira sa devojkama u "Zadruzi"... Ša

- Velika ljubav za Ivanu i Fontanu - dobacila je Kulićeva.

- Ja sam rekao i Tari, pazio sam na svaki korak, na sve... A ona se razvodi u trenutku dok sam u rijalitiju... Kada mi neko da do znanja da se razvodi, ja imam pravo da radim šta hoću i radiću šta hoću... - nastavio je reper.

- Na neke dodire nisi baš pazio, ispod jorgana - dodao je Milan.

- Fizički nisam prevario Ivanu. Imam pravo da budem ljut - besneo je Ša.

- Ti si ljut na nju? Treba da ćutiš kao zaliven. Reci da voliš Taru i da si se zaljubio. Mogao si da čekaš kraj rijalitija, ako Ivana već nije. Ti se p*šaš javno po njoj - ubacio se Lepi Mića.

- Šta treba, da čekam do kraja rijalitija i da je molim? Neću nikog da molim. Ćao i kraj! Što me nije čekala? Nego p*ša po meni. Ja nju nisam varao. Ostavila me je, mogu da radim šta hoću. Ostavila me je preko Mine, ja sam p*šao krv za taj brak - urlao je reper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Miro

01.04.2021 16:40

Evo Slobe Radanovića drugog! I njemu je žena kriva šta ju je prevario. Da pukneš od smeha!

Zec

01.04.2021 16:50

Jedno je biti prisan a drugo je zabavljati se sa drugim devojkama.

Odgovori 10 0
Van Halen

24.04.2021 05:18

Ovaj jadnik je na nivou tinejdzera. Pa nije ti Ivana mama, vec zena, sa kojom ti nisi znao sta da radis. Evo sada si dobio devojku, koja ce svaki put kad ne "naucis lekciju" dobro da te namlati!! Ha, ha, ha...... jadnice nikada vise neces imati zenu kao sto je Ivana....mozes da je krivis koliko hoces, svakome je jasno ko je ko u ovoj prici.