NAKON DISFALIFIKACIJE oglasio se TOMOVIĆ - zdravstveno stanje se POGORŠALO, NIJE DOBRO!

Autor:

Zadruga

31.03.2021

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomovićev brat Vladan otkrio kako se oseća Vladimir.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tomovićev brat Vladan otkrio kako se oseća Vladimir.

Vladimir Tomović već nekoliko dana unazad pokušavao je sa ucenjuje produkciju time što je navodno odbijao da jede i da pije. Vladimir je preko nekoliko dana imao zakazano ročište koje je odloženo. Međutim, iako je bio upoznat sa odlaganjem ročišta, on je i dalje nastavljao da ucenjuje produkciju.

Zbog kršenja pravila, Vladimir je, odlukom Velikog šefa, diskvalifikovan, a o tome su obavešteni i zadrugari u Beloj kući.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović

Zbog cele ove situacije domaći mediji kontaktirali su Vladimira, a kako se on nija javljao oglasio se njegov brat Vladan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladan Tomović

 - Vladimir je trenutno u drugoj kući ja sam kod žene i deteta sada. Otišao je da odmori pošto mu stvarno nije dobro. Ne znam kako je protekao razgovor sa produkcijom nismo pričali o tome. Pričali smo samo o njegovom zdravlju. Ne oseća se dobro sad ali biće bolje. Nisam u stanju da razmišljam sada razumite me - rekao je on za Srbija Danas. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading