Ša je BOLESTAN ČOVEK: Mina Vrbaški nije ŠTEDELA repera, otkrila gde Tara i on svaki dan imaju se*s!

Autor:

Zadruga

31.03.2021

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški otkrila gde Tara i Ša imaju se*s svaki dan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški otkrila gde Tara i Ša imaju se*s svaki dan.

Mina Vrbaški zbog zdravstvenih problema morala je na kratko da napusti Zadrugu i tom prilikom ispričala je sve tajne kontraverznog para iz Zadruge, Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Mina: Svakodnevno u šteku ima seks s Tarom!

- Odvratni su i gade mi se. To što ja u Zadruzi pričam drugu priču, to je da bi dobila svaku informaciju koja me zanima. Apsolutno sam protiv te veze, zgrožena sam njihovim ponašanjem, odvratno je to što je on Ivani uradio. Žao mi je što Ivana sve ovo mora da gleda i da prolazi kroz to jer je jedna jako dobra i kvalitetna devojka i pre svega normalna. Ša i ja smo u drugoj Zadruzi bili nerazdvojni, on je meni stalno pričao kako je Ivana divna i šta je ona sve uradila za njega, kako ga je spasila svega i svačega, pomogla mu da neđe pravi put - ispričala je Vrbaški za Svet.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

- On kad bude izašao i video sve Tarine snimke na kojima se drogira, guta anti bebi pilule i porno snimke, shvatiće da je Ivana jedno veliko zlato i šta je izgubio zbog ludače. On je labilna osoba i njega svako može da izmanipuliše, on se skroz izgubi u onom zatvorenom prostoru. To se njemu sigurno dešavalo i kad ode na neki poslovni put, nastup, sigurno je varao Ivanu. Dobro je što ga je Ivana ostavila, što ga se otarasila, valjda je sad svesna kakvu je osobu imala pored sebe i kakvog je čoveka uzdizala. Ša je najgori mogući čovek i ima užasan karakter. Najveća katastrofa je što on okrivljuje Ivanu da je ona njega ostavila, pa nije te druže ostavila zato što si mnogo dobar, već zato što vidi šta ti radiš. On ima napade ljubomore prema Tari, ali bez razloga, samo želi da se svađa kako bi izbacio sav taj bes iz sebe - rekla je Mina i dodala: 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

-  Neka oni još malo dublje uđu u taj odnos, pa ću ja da se pozabavim njima, svašta znam, sve pratim. Kada se svađa sa Tarom šapuće joj i preti da niko ne čuje kako će se vratiti ženi, šapuće joj razne gadosti, pa ona odlepi, svi misle iz čista mira, e pa nije baš tako. Ivana da je pametna da ga više nikad ne pogleda i da se razvede bez njegovog prisustva. Tara i Ša svakodnevno imaju s*ks u šteku, jednom nakon s*ksa u izolaciji je došlo do nekih stvari, još ne mogu da otkrijem kojih, nakon čega su krenuli da se svađaju i zahladneli su im odnosi. Čorba je sve video, ali još uvek ćuti - rekla je Mina za Svet.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading