MARIJA IPAK PODRŽALA MILJANINO BRIJANJE: Kulićevoj stigla dva poklona od majke!

Autor:

Zadruga

29.03.2021

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić obrijala je glavu, nakon što je čula da njen otac Siniša uskoro ide na operaciju, a danas se u rijalitija pojavila sa novom perikom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

Miljana je najpre jutros, u ranim jutarnjim satima, nakon brijanja glave nosila crnu periku, koju joj je dala Ermina, ali ju je sada ipak zamenila plavom, te pokazala novi izgled.

Kulićeva se u programu uživo pojavila sa plavom kosom i šiškama, a mnogi veruju da joj je novu periku poslala majka Marija, koja je prethodno najavila da će to učiniti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, DANASNJIBALKAN
Miljana i Marija

- Ja ne mogu da je gledam tako, poslaću joj dve perike, a njoj sam rekla da se uzme u pamet. Ništa ona ne može da promeni što će da se ošiša na kratko i ćelavo, nego da razmišlja šta radi i kako radi. Trenutno, iskreno da vam kažem, moji rezultati nisu stigli, Siniša treba da ide na operaciju i o tome razmišljam šta će i kako će, a kosa je najmanji problem, porašće, a to što ona skreće pažnju i fantazira tamo, više ni ona ne zna šta će da radi - rekla je Marija Kulić za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Duško

29.03.2021 17:25

A ja podržavam brijanje Marije Kulić - kompletno.

Odgovori 11 1
Zana

30.03.2021 04:07

Frljana kada naskace na muskarca , a ovaj je nece , ona svoj postupak opravdava tako sto ga vredja , pljuje...pod izgovorom da se SPRDALA sa njim. Kada nacini neku glupost , pa se pokaje , to opravdava tako sto kaze kako je nacinila PERFORMANS. A, sta se od te jadnice moze ocekivati da moze da uradi normalno ?