(VIDEO) BIO SAM SIGURAN U NJU, NISAM OVO OČEKIVAO... Bivši dečko Jovane Ljubisavljević PRVI PUT PROGOVORIO o RASKIDU, pa otkrio NJIHOV DOGOVOR!

Autor:

Zadruga

28.03.2021

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Jovana Ljubisavljević prvi put progovorio o njihovom raskidu!

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Bivši dečko Jovana Ljubisavljević prvi put progovorio o njihovom raskidu!

Bivši dečko misice Jovane Ljubisavljević, Luka Pojužina prvi put stao je pred kamere i u emisiji ''Pitam za druga'' na RED TV-u i progovorio o raskidu, dogovoru koji je imao sa sada već bivšom devojkom i tome da li je očekivao da će ona pronaći novu ljubav u Beloj kući.

- Šta da kažem što ljudi već nisu videli. Nisam očekivao da će sve tako biti, nemam ništa ružno o Jovani da kažem, život ide dalje, tako je, kako je. Nisam zauzet, odmaram trenutno, prija mi ovako. Uglavnom dobijam podršku sada od ljudi. Ne zameram Jovani, imali smo neki dogovor pre ulaska, ali vidim da je tamo drugačija situacija, površno smo gledali na neke stvari i to nas je koštalo. Dogovor je bio da ja napolju ne radim ništa što ne bi trebalo, ja sam to ispoštovao. Dogovor je bio da ona ne radi ništa unutra što ne bi trebalo... Desilo se... Ona ništa nije radila, dok je bila sa mnom, ostavila me je, pa je onda bilo šta je bilo. Bio sam siguran u nju, nisam očekivao to, ne bih je sigurno pustio da nisam bio siguran u nju - rekao je Luka i dodao:

Foto: youtube.com/ Zadruga Official
Ivana Šopić i Luka Pojužina

- Iskreno, nisam sumnjao u Jovanu. Oni tamo žive zajedno i normalno je da sede tamo jedno pored drugog i da popričaju nekad. Mislio sam da je Tomović iskreno zaljubljen u Jovanu, ali kažu da je on rijaliti igrač. Ne znam sad - poručio je bivši dečko Jovane Ljubisavljević.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Adam

29.03.2021 12:34

Nigde ne treba slati ženu samu. Ni u rijaliti.

Odgovori 11 0
Vojo

29.03.2021 13:28

Ni žene psiholozi i žene psihijatri nisu mogle da otkriju tajnu ženske pameti.