(VIDEO) SAMO TREBA DA MI KAŽE DA ME VOLI: Tara i Ša ponovo pred svima potvrdili kolika je njihova ljubav!

Autor:

Zadruga

27.03.2021

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara i Ša ponovo progovorili o svojim emocijama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara i Ša ponovo progovorili o svojim emocijama

Počela  je emisija "Pitanja novinara", a prvo pitanje je postavljeno od strane novinara i voditelja Darka Tanasijevića za Taru Simov:" Od svega što ti Ša zamera, šta misliš da nije bio u pravu, a za šta je bio u pravu?"

- Moj i Nenadov odnos se sveo na to da imamo sada poverenja, i rekao mi je da sam se promenila i ostale su te neke sitne zamerke, ali to ne smatram kao veliki problem. Nepravedno mi je zamerio u utorak, moj odnos sa Stefanom i ono oko Frana. A ono za sinoć, pidžama parti, jer njemu neke devojke ne prijaju i ne smatra ih kao dobrim devojkama. Ja nikome nisam prećutala ništa, u početku jesam jer sam se plašila da ne kažu nešto za Nenada, ali sada je drugačije - rekla je Tara.

- Što se tiče sinoć, ja sam molila Paulu da bežimo zajedno, on mi je rekao da se raspadao dok me nije video. Onda sam se požalila Sandri, ali mi je rekla da nismo došle da pričamo o muškarcima, i trudila sam se da bude tako! Bila sam napeta, ali sam na kraju đuskala, a jedino tverkovanje može da mi zameri - dodala je Tara.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara Simov

- Ja ne mogu da opišem trenutak kada sam je video da dolazi, bio sam u šoku od oduševljenja i to je bilo iskreno i tu me je baš, baš kupila i pokazala mi je sve, jer sam malo sumnjao zbog svega - rekao je Nenad.

- To što joj nešto malo prebacim, to je samo da joj ne bi dao sve, i da lagano plovimo i da upije šta je okej, a šta nije. U rekordnom roku, ona nema loše strane, i nadam se da ćemo sve da izguramo lepo! - dodao je Ša.

- Ja imam neke svoje demone i neki nedostatak samopouzdanja, ali ljudi meni odlaze iz života i povređuju me i malo mi treba da mi se u glavi sve pomuti. Ja sam mislila da sam ja njemu sprdnja, i da će me ostaviti, i to je bila moja lična trauma zbog čega sam ja bila problem, ja sam znala da se mi volimo, ali je trebao samo da bude konkretan, kako bih ja smirila moje demončiće! - rekla je Tara.


Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vjera

28.03.2021 11:43

Kako da kaže kada te ne voli?