SVI SMO NA IVANINOJ STRANI: Zadrugari popljuvali Ša i Taru u emisiji Magazin In!

Autor:

Zadruga

21.03.2021

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javna preljuba Nenada Aleksića Ša, koji se pred milionima gledalaca zaljubio u dvadeset godina mlađu Taru Simov i sa njom otpočeo vezu, uprkos tome što je u braku sa Ivanom Aleksić, šokirala je kako javnost, tako i rijaliti učesnike.

Foto: printscreen/Magazin In
Zadrugari pooljuvali Taru i Ša u emisiji Sanje Marinković

Prva je o tome govorila Miljana Kulić kojoj je žao žene repera Ša.

- Meni je najviše žao Ivane, supruge zvanične Nenada Aleksića Ša, zato što sve to mora da gleda... A on je zarad klinke od dvadeset godina, što bi rekao Čorba - mesa nekog, ostavio sve i zaboravio šta ga čeka napolju... A kad se bude osvestio, biće kasno - istakla je Miljana.

- Žao mi je Ivane koja gleda sve ovo, kao što je moja žena gledala neke situacije... Katastrofa svih katastrofa! Da iko od nas u "Zadruzi" i miliona gledalaca pomisli da tu ima budućnosti... Tu nema ništa! - šokiran je i Janjuš.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Veza Tare i Ša nije naišla na odobravanje od strane cimera iz Zadruge

- Svi podržavamo Ivanu u ovoj situaciji, svi smo na njenoj strani, ona ništa nije kriva, ali... Sve se dešava s razlogom. I ona treba da digne glavu gore i da ide dalje - zaključila je Jovana Ljubisavljević, dok se Stefan Karić osvrnuo i na Ša i njegovo ponašanje.

RepublikaFoto: instagram.com/_ivv_
Svi su na njenoj strani

- Meni je žao i njega što je prolupao! On je sto posto prolupao, on nije sav svoj - rekao je Karić u emisiji "Magazin in".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

21.03.2021 13:17

Svi smo na Ivaninoj strani. I na strani braka.