IVANA ALEKSIĆ POSETILA RODITELJE OD ŠA PA DONELA FRAPANTNU ODLUKU KOJA ĆE PREOKRENUTI TOK SVEGA: Evo kako sada stoje stvari!

Autor:

Zadruga

20.03.2021

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana donela novu odluku, evo kako sada stoje stvari!

RepublikaFoto: instagram.com/_ivv_
Ivana donela šokantnu odluku!

Odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša podelio je zadrugare i publiku koja svakodnevno prati dešavanja u Beloj kući. Podsetimo, njih dvoje su stupili u vezu dan nakon što je reper saznao da ga supruga Ivana ostavlja zbog prisnosti sa Tarom.

Reper je od Mine Vrbaški dobio informaciju i da se njegova supruga iselila iz zajedničkog stana, ali sada domaći mediji pišu drugačije.

Naime, kako domaći mediji pišu, ona je i dalje u dobrim odnosima sa Nenadovom porodicom i vratila se u zajednički stan.

Ivanina odluka o razvodu je konačna i tu više dileme nema. Međutim, iako je želela da nađe sebi novi dom, rešila je da za sada ostane u stanu u kojem je sa Nenadom živela - ispričao je izvor.

Ona je ostala u dobrim odnosima sa Nenadovim roditeljima, pored svega što se desilo oni ništa nisu krivi. I njih je sve što gledaju i te kako pogodilo. Saopštila im je novu oduku, da neće izaći iz stana, oni su se sa tim složili. Teško im je što vide da je snajka sigurna da želi razvod, ali sve im je jasno i vide da ne postoji način da se situacija reši - dodao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading