MAJKA TARE SIMOV OPTUŽUJE IVANU ALEKSIĆ: Prete mi iz njenog salona!

Autor:

Zadruga

18.03.2021

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava Tare Simov da je njena majka "ležala u zatvoru 20 godina da bi njoj bilo dobro" uzburkala je javnost zbog čega smo kontaktirali Miroslavu Simov kako bismo saznali zbog čega je robijala, a ona je imala drugu informaciju za nas.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tvrdi da njena ćerka izgovoara mnogo toga što nije istina da bi se odbranila... Miroslava Simov

Vidno uznemirena Miroslava oštro je demantovala izjavu svoje ćerke rekavši da to nije istina i da Tara u "Zadruzi" govori mnogo toga da bi se odbranila od svih koji je napdaju:

- Ona je to rekla u afektu da bi se odbranila od one žene koja je mrzi. Nadici je dozvoljeno da priča sve i svašta zato što je majka devojke koja je snimila jednu i po pesmu. A meni je njena Kija draga- počela je Miroslava i nastavila:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Izjavila da joj je majka robijala 20 godina...Tara Simov

- Demantujem to što je Tara izjavila, imate vi tamo u "Zadruzi" mnogo njih koji imaju godine i godine robije, pa pitajte njih, nemojte da zovete mene. Moguće je da sam napravila neko prekršajno delo, prošla na crveno. Ostalo demantujem, to može da se proveri - nije želela jasno da odgovori Miroslava koja je promenila temu i spomenula napad Anđele Veštice na Taru kada joj je bilo samo 15 godina:

Foto: youtube.com/AmiG Show
Majka Tare Simov tvrdi da joj Anđela preti...

- Još nekoga čeka robija, znate vi to vrlo dobro. Tako je, Anđelu prvo čeka završetak suđenje pa robija. A vi zovete mene da me pitate za robiju i da kopate po mom životu. Ja iza sebe imama dva braka i dvoje dece, kao i muzičku karijeru, a vi zovite nekog drugog - dodala je majka Tare Simov, a potom nas šokirala izjavom:

- Zovite ženu od onog, iz njenog salona mi Krunićka i Veštica šalju preteće poruke. Ne pitate me koliko mi prete i kako sam - izjavila je Miroslava koju smo pitali da li misli na salon Ivane Aleksić, supruge Nenada Aleksića Ša:

Foto: instagram.com/_ivv_
Miroslava otkrila da joj prete iz salona Ivane Aleksić

- Tako je, zovite ženu od Ša, one su njene mušterije. Dobro, Krunićka je sada u bolnici, ali iz njenog salona mi prete - ponovila je majka Tare Simov koja je potom objasnila šta misli o odnosu svoje ćerke sa oženjenim reperom:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tarina majka ipak ne sprema svadbu... Simovljeva i Ša

- Piše se da spremam nekakvu svadbu? Ko još sprema svadbu za nekoga ko je oženjen? Je l' vam ja delujem ako neko ko se time bavi? Ništa ja ne spremam - zaključila je Miroslava. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dolores

18.03.2021 21:41

Kakva mater, takva i kćer, bljak...

Odgovori 11 0
Aurora12

19.03.2021 07:10

Zeno kako te nije sramota da se javis uopste. Ovako nevaspitanog stvora, bez moralnih kocnica odavno ne videh. Agresivna furija koja nasrce na svakoga. Sta si ti radila kada je trebalo vaspitavati ovo cudo??? Ni stida, ni srama, nemate ni ti ni ona!