ČUDO NEVIĐENO! Crnogorac dokazao da voli žene: Tomović najzad overio devojku u "Zadruzi 4"!

Autor:

Zadruga

18.03.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović najzrad overio devojku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović najzrad overio devojku

Vladimir Tomović, koji je kroz mnoge sezone različitih rijalitija odolevao da ima seks pred kamerama, konačno je overio devojku u "Zadruzi 4".

Naime, Crnogorac čije je seksualno opredeljenje često dovođeno i u pitanje upravo zbog toga što u odnosu sa devojkama nije išao dalje od poljupca ili nežnog maženja posle deset godina rijaliti-karijere napokon je pao na čari Paule Hublin, s kojom je probio led. Tomović je sa Hrvaticom imao intimni odnos u tuš-kabini. Predigra je počela u hotelu "Zadruga" dok je trajala žurka, gde su na bračnom krevetu razmenjivali strasti. Ona ga je sve vreme jahala i sedela na njemu dok ga nije potpuno raspametila. Sve se nastavilo veoma naivno, kada je ona htela da se istušira. Stavili su ćebe preko tuš-kabine da se ne bi videlo šta se unutra dešava. Razgaćeni Tomović je sve vreme šetao oko kabine dodajući Pauli šta joj treba iz nesesera. On se prvo naslonio i gledao je golu, a onda nije odoleo i upao je kod nje u kabinu.

Vlada nije išao do kraja sa Slađanom Petrušić, Stanijom Dobrojević, Zerinom Hećo i Minom Vrbaški


- Jao, šta mi radiš. Nemoj da se šališ - rekao je on pre ulaska s osmehom.


Nakon što su razmenili nežnosti, oboje su odlučili da se desi nešto više od maženja i ljubljenja, te je usledila mokra akcija u tuš-kabini. Malenim kupatilom su sve vreme odzvanjali vreli poljupci i voda koja je prskala po njihovim telima, ali i uzdasi, koji su odavali da se dešava opasna seks-akcija koju Tomović nikada do sada nije imao ni u jednom rijaliti-programu u kom je učestvovao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović


Podsećanja radi, Vladimir Tomović je do sada imao mnogo devojaka u rijalitijima. Povezivali su ga sa Slađanom Petrušić, Stanijom Dobrojević, Zerinom Hećo, Minom Vrbaški i mnogim drugim devojkama, s kojima, međutim, nikada nije stupio u vrelu akciju. Zbog toga što nije imao seks ni sa jednom, godinama je pod sumnjom da je naklonjen muškarcima. Ovoga puta, pošto ga je atraktivna Hrvatica dovela do vrhunca, dokazao je da ipak voli seks sa ženom, kada ga ona dovoljno privuče.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Čorba čerečio Maju u garaži!

Maja Marinković izjavila je ljubav Milanu Jankoviću Čorbi kada su nakon žurke otišli do radionice da bi se ona presvukla. Ona se u jednom trenutku sagla da dohvati garderobu, a kuvar joj je prišao sa leđa i prednjim delom tela je nabio i bacio na džakove.
- Volim te - rekla je Maja.
Njih dvoje su nastavili da se valjaju po džakovima, a zadrugarka je pokušavala da ga ubedi da dođe kod njega u krevet. Čorba je u jednom trenutku počeo da šutira kofer po radionici, što je Maju dovelo do tačke pucanja.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bora ljubio Brendona u usta, Neca plakao

Branislav Radonić Brendon napravio je potpunu pometnju u Beloj kući kada se javno poljubio s Borom Santanom, na šta je Nenad Lazić Neca burno reagovao. Iako se dečko Milice Kemez mesecima pere od gej-afera, ovoga puta rešio je da da materijala za još takvih priča, kada je iz inata Neci poljubio Brendona u usta.
- Boro, kako imaš dobra usta! Sad će da umre! Boro, gotov je, jebiga, ljubimo se, možemo da radimo šta hoćemo - uzbuđeno je govorio Brendon.
- Brendone, sad si priznao da si peder! I ja sam se ljubio iz zezanja - obratio mu se Neca, koji je zatim doživeo nervni slom, pa se i rasplakao zbog njihovog poljupca.
- Bolje da me povežu sa Brendonom da sam gej nego s bilo kim drugim - zaključio je Bora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

18.03.2021 10:58

mada malo više muškarčiće voli.....

Rajko

18.03.2021 13:48

Više verujem svojim očima nego ušima.