Kija: Nije tačno da Sloba i ja nismo imali seks dve godine!

Autor: pink.rs

Zadruga

19.11.2017

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kockar prošle noći razgovarala je sa Drvetom mudrosti, a društvo joj je pravio Marko Miljković, koji se odmah zalepio za ženu pevača Slobe Radanovića, koji mesecima privlači pažnju zbog ljubavnog odnosa sa Lunom Đogani.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Kija je rekla kako se prelepo oseća u "Zadruzi" i pitala Drvo da li je raspoloženo da čuje neku tajnu, aludirajući na situaciju od juče kada su Luna i Sloba otkrili da su Teodora i Anđelo imali seksualne odnose, što je pevačicu i manekena potpuno razočaralo.

- Nije tačno da Slobodan i ja nismo imali odnose dve godine! - rekla je Kija, koja je želela da stavi tačku na glasine da sa suprugom nije imala redovno vrele akcije.

RepublikaFoto: instagram.com/kristinakockar
Sloba Radanović i Kija Kockar!

Drvetu se svidela ova tajna, pa je reklo kako će Kristinu obavestiti o nagradi koju će zbog ovoga dobiti. Kija je dodala kako ima puno toga da saopšti i da je to bolje da izgovori u Rajskom vrtu nego Slobi, pošto smatra da je pevač neće razumeti. Ona je u jednom trenutku u toku noć izjavila kako joj Radanović u životu znači kao semafor u igrici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading