(VIDEO) TOMOVIĆ BRUTALNO PONIZIO MINU: Zadrugar doneo odluku zbog koje je pobesnela!

Autor: Republika.rs

Zadruga

15.03.2021

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Vladimira Tomovića i Mine Vrbaški veoma je turbulentan, čas se svađaju, čas se grle, međutim, zadrugar je sada odlučio da joj kaže sve što mu stoji na duši.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

Tokom današnjeg popodneva u "Zadruzi" Vladimir Tomović je delio budžete ukućanima. Kada je došao red na Minu, svi su se iznenadili njegovim potezom.

Njoj je dodelio mali budžet što je nju vidno iznerviralo:

-O Mini mogu da pričam lepo, ružno, lažno, i sve je istina, a naš odnos je takav! Tog dana kada sma ja čuo to, kada ona stvarno nije želela da me vidi, ja sam shvatio. Sve što ona kaže, govori njena podsvest. Kada je rekla da ne želi da me vidi, nije njoj bio pištolj uperen u čelo. Izgovorila je ime čoveka koji njenom krivicom nije tu. Ona i sada ima tu želju, ali eto, to joj se neće ispuniti! - počeo je Vladimir.

-Ja imam svoje razloge - dodala je Mina.

-Da se na trenutak setila neke scene od pre, nikada moje ime ne bi izgovorila. Ja znam sve, gledao sam klipove. To je Mina, ovo sam ja, i zato za nju mali budžet - rekao je Vladimir.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Neđa

15.03.2021 19:29

Tako je i zaslužila.

Odgovori 16 0
Zana

15.03.2021 22:47

Koliko para je zaradila od rijalitija ? Namesto da zaradjeni novac ulozi u obrazovanje , ili u pokretanje posla , ili u neku nekretninu ...koji bi joj obezbedili egzistenciju, ona trosi pare na povecanje usana , crtanje obrva , perike , garderobu.. ... Pitace je starost gde joj je prosla mladost !

Goran

16.03.2021 12:00

Tako mlada a tako gadna.