Biće belaja: Bivši učesnik preti Milanu Miloševiću BATINAMA!

Autor:

Zadruga

13.03.2021

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kroz rijaliti Zadruga su prošli mnogi takmičari. Mnoštvo različitih profila, karaktera ili izgleda. Ipak, neki su svojim ponašanjem ostavili neizbrisivi trag (pozitivan ili negativan) da ih je gotovo nemoguće zaboraviti i ne spomenuti i sada posle par godina koliko zadruga traje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Milošević

Jedan od legendarnih učesnika svakako je Bane Čolak, momak koji je svašta radio, ali bukvalno. A najbolje i najgore strane je pokazivao u ljubavnim odnosima. Njegov rat sa Zerinom, sukobi, lažne suze, batine ostaće upamćene i pominjane i u narednim sezonama.  

Baš zbog toga što je obeležio gotovo sve sezone do sad, Baneta je u emisiji pomenuo Milan Milošević upoređujući Filipa Cara sa njim. 

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Bane Čolak

Poređenje je izgleda Baneta razljutilo pa je na svom instagramu podelio snimak u kome je spojio Milanovo pominjanje njegovog imena i čuveni šamar koji je Milošević dobio od Mikija Đuričića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bane Čolak (@bane_colak)

Čolak je u opisu snimka napisao "Bane Čolak, drago mi je" uz šmekerski smajli sa naočarama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading