JAKO SAM NADROGIRANA, POŠMRKALA SAM 80 GRAMA KOKAINA: Stravičan snimak Tare Simov sa kojom je Ša PREVARIO ŽENU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.03.2021

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša uništio je sedam godina braka sa Ivanom Aleksić i započeo vezu sa Tarom Simov u rijalitiju "Zadruga", zbog čega su mu mnogi zamerili.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pojavio se video snimak nadrogirane Tare

Razlog zbog kog je reper osuđen jeste, između ostalog, i njena veoma loša reputacija. Simovljeva je pre ulaska u rijaliti objavljivala svoje snmke u kojima je priznala da se drogira, da je imala se*sualne odnose bez zaštite i da je trudna. U jednom od snimaka, Tara govori sledeće:

- Zdravo, ja sam inače jako nadrogirana, pošmrkala sa 80 grama kokaina za 24 sata. Imala sam nezaštićene polne odnose, bez prezervativa i sada smo kupili anti-bebi pilulu. Sada bi trebalo ovo da progutam. E sada da vidimo šta piše ovde, piše da je najefikasnija ako se popije u prvih 12 sati. Ja se plašim da sam jako trudna i ne želim da ubijem plod koji se nalazi u meni. Marija, koliko je prošlo od odnosa? 12 i po sati je prošlo, jao Bože, trudna sam - kaže Tara u video snimku. 

Nije poznato da li je Ša pogledao snimke svoje nove devojke i da li zna šta je ona radila pre ulaska u rijaliti. Njih dvoje su sinoć imali prvi javni se*sualni odnos, a mediji danas bruje o tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jeca

12.03.2021 13:40

Obavezno emisiju sa Tarinim i Lunjarinim roditeljima jer su sigurno ponosni na svoje mezimice!

Mirko

12.03.2021 13:47

Opasna narkomanka.

Aurora12

12.03.2021 17:52

Uredu je da covek potrazi bolje od onoga sto ima, ali da se svali sa najgorim sljamom govori da taj covek nije sav svoj. Odvratno.