(VIDEO) OVO SMO ZAJEDNO NAPRAVILI TI I JA! Ša se RASPLAKAO zbog Tare, a onda spomenuo i Ivanu!

Autor:

Zadruga

08.03.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša se rasplakao zbog Tare Simov, a onda spomenuo i suprugu Ivanu

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša se rasplakao zbog Tare Simov, a onda spomenuo i suprugu Ivanu

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša našli su se u garderoberu i smirili strasti, pa porazgovarali o svom odnosu i celokupnoj situaciji:

- Ovo s*anje smo napravili ti i ja, ne samo ja. Ti ne razumeš, kod Ivane je sve, svi računi. Ne možeš meni da se izd*kaš, stalno mene d*kaš, kao da sam ja tebi nešto uradio, u teškom sam stanju, razumi u kom sam haosu. Jezivo! Imaš 20 godina, ali nisi retardirana. Sve je otišlo u pi*ku materinu. Sad moraš biti razumna! Ja znam koja je moja granica, ne može to da mi radi (Ivana) - objašnjavao joj je Ša.

- Ša, moraš da razumeš, ako ti je rekla da se skloniš... - poručila mu je Paula.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

Malo pre toga Ša nije prestajao da drami nakon svađe sa Tarom Simov, pa se rasplakao u garderoberu, a onda su mu prilazili redom zadrugari i tešili ga:

- Prs'o sam načisto, upropasti mi život i onda me još je*e! Ne mogu više, ne mogu! Ne mogu nikome ni da pričam , ovo ne može da se ispriča - govorio je Ša kroz suze, a onda je Tara naišla.

- Ne možeš meni da se mrštiš i da mi izgovaraš onakve reči, nije ovo dečija igrica. Ja sam u preteškom stanju, ne možeš da zamisliš koliko se borim. Nisi svesna da sam ja ceo svoj život uništio - rekao joj je Ša, pa podivljao, a ona je napustila garderober.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading