(VIDEO) IPAK GAJI EMOCIJE PREMA NJOJ? Čorba priznao koliko ga je zabolela Majina PRISNOST SA Janjušem, pa URADIO OVO!

Autor:

Zadruga

07.03.2021

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Janković ljubomorisao Maji zbog Janjuša!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Janković ljubomorisao Maji zbog Janjuša!

Nedelja u Zadruzi protekla je relativno mirno, međutim, iako su kod pojedinih parova cvetale ruže, bilo je i sukoba onih koji su mislili da su nesalomivi u svojim pričama. Naime, iako su Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić konačno smirili strasti, oni su se potrudili da preostalo vreme na Rajskom ostrvu provedu u miru i slozi, što je zaista obeležilo ovaj sunčani dan.

Međutim, strasti između Milana Jankovića Čorbe i Maje Marinković još uvek nisu utihnule, te se njihova drama nakon klipa na kom je prikazana Majina i dalja privrženost Marku Janjuševiću Janjušu, i dalje nastavila.

Oni su se našli u hotelu, gde su imali višesatnu raspravu sa Markom Đedovićem, koji je na samom kraju od Čorbe izvukao šok priznanje.

- Idem u wc, i ona stiže do vrata, vraća se, uzima čašu, ćuti, kreće. Otišla je, i šta god da je radila, vratila bi se pre. Ja sve znam, ja znam da Janjuš peva pesme, ona nije ni razmišljala, da prikrije ili nešto - dodao je Čorba.

- Sprdala sam se! I priča se za devojku da si je*ao ovde - vikala je Maja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Janković i Maja Marinković

- Ja sve znam, ja znam da ga voli! Nisam ja lud, a ovamo kao imamo emociju, ona ispred wca, ispred njega, alo - nastavljao je Čorba.

- Razumem ja šta pričaš! Ti si dan pre nego što se ovo izdešavalo, rekao da pusti, da treba vremena, i ti si njeno stanje emocija svakako znao. Misliš isto što i mi mislimo. Ona negde voli Janjuša, to ne može brzo da prođe, sve se to izdešavalo, i ti imaš ženu, voliš je isto - dodao je Đedović.

- Kada mu masiram stopala, on kaže da mu je isto radila i bivša žena - nastavljala je Maja.

- Đedoviću ispadaš mi glup mnogo! - vikao je Čorba.

- Da joj pređeš preko ovoga, dokazaćeš emociju, a ne, onda si dokazao suprotno! - dodao je Đedović.

- Ma ja sam njoj danima pričao da znam šta njoj odgovara i koja priča joj ide u korist, ja sebe nisam pokušavao da operem - nastavio je Čorba.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Janković i Maja Marinković

- On je podlegao mom pritisu za go*na i ostavio te. Provaljen si Čorba, i Kristijan te provalio, čekao si situaciju, a sada hoćeš trajno da je šutneš - rekao je Marko.

Nakon gromoglasne rasprave Marka Đedovića i Milana Jankovića Čorbe, Čorba je izjavio rečenicu koja je Đedoviću bila dovoljna da ga žestoko napadne.

- Ja ovde ispadam žrtva! - rekao je Čorba.

- Molim? Pa sada si se odao! Ti sa Majom igraš rijaliti, pa ti će da ti se obije o glavu! - vikao je Đedović.

- Ja sam dobio šta sam hteo, boli me uvo više - dodao je Đedović.


Detaljnije pogledajte u video-prilozima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading