OVO JE ISTINA O ODNOSU ALEKSANDRE I JANJUŠA: Zadrugarkina majka otkrila detalje van ZADRUGE!

Autor: Republika.rs

Zadruga

06.03.2021

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra i Janjuš su sve bliži poslednjih nedelja, a njihov prisan odnos nikome nije promakao. Ovim povodom oglasila se i zadrugarkina majka Slovenka koja je iznela sve detalje iz spoljnog sveta.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Aleksandra Nikolić i njena majka Slovenka

Kako su Maja i Janjuš raskinuli, Aleksandra je ponovo u prisnim odnosima sa bivšim košarkašem, pa mnogi nagađaju da je samo pitanje vremena kada će oni ozvaničiti svoju vezu. Ipak, zadrugarkina majka tvrdi da od toga nema ništa, već da su oni prijatelji.

Slovenka se oglasila i ispričala koliko je njenoj ćerki bilo teško u životu, ali i u rijalitiju, te je zbog toga sada sigurnost pronašla u Janjušu:

RepublikaFoto: youtube.com
Janjuš i Aleksandra

-Ona je preživela u rijalitiju ozbiljne napade i prolazila je kroz mnogo toga. Samo za sebe mogu da garantujem, ali sa moje tačke gledišta-od toga nema ništa. Oni su prijatelji, Janjuš poznaje i njenu sestru, ali i mene. Zna Aleksandrinu priču i kroz kakvu smo golgotu prolazili i tu je za nju, kao njena zaštita. Aleksandra je takva, potreban joj je zagrljaj. Kako nikada u životu nije imala figuru oca, fali joj ta muška pažnja i zaštita, zato joj prija Janjuš. Ja sam i u kontaktu sa njegovom majkom, žena bi najviše volela da se vrati svojoj supruzi i detetu, naravno, kao i svaka majka, a to bih i ja volela - počela je Aleksandrina majka za Pink.rs, pa dodala:

-Moja Aleksandra je jako dobra, mislim da je jedino volela Filipa, čak mislim da ga i dalje voli. Ne znam da li grešim, ali poznajem njeno srce. Oni su potpuno isti, prava je šteta što su raskinuli i što je dolazilo do onakvih sukoba. Meni, kao majci, jeste žao. Žao mi je i što vidim da je mnogi koriste, koriste njenu dobrotu, druže se sa njom samo iz koristi, zbog garderobe - objasnila je njena majka.

I Aleksandra i Janjuš su prethodnih dana govorili o svom odnosu tvrdeći da su samo prijatelji, međutim, njihovi dodiri i ponašanja govore ipak drugačije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading