SANDRA REŠIĆ BESNA NA POKOJNOG OCA: Ostavio nas je u šupi zbog žene starije 15 godina od njega!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić ispljuvala pokojnog oca!

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Sandra kipti od besa zbog Nina!

Sandra Rešić ispričala je kako ju je njen otac Nino Rešić napustio zbog starije žene i nju i njenu majku ostavio da žive u šupici.

Iako stalno ističe kako je volela oca, pokojnu zvezdu narodne muzike i kako su bili u super odnosima, svako malo ona otkrije neki pikantan detalj koji ide u prilog tome da baš i nisu bili tako bliski i u dobrim odnosima. Ona je razgovarala sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, koji je bio nasekiran i zabrinut kako će njegovi roditelji podneti ako ga je žena Ivana zaista ostavila i ako zatraži rastavu braka.

- Nasekirao sam roditelje, majka ne može da izdrži ovo - govorio je Ša.

Sandra: Ostali smo u jednoj šupici, s jednim krevetom i jednim otomanom

- Ništa se katastrofalno nije desilo od čega nema povratka. I da te je ostavila, svi su sve preživeli - pričala je Sandra.

- Moj ćale nije prežalio kevu za ceo život jer ga je ostavila - istakao je reper, a onda je Rešićeva otvorila dušu i obelodanila detalje o Ninu koje dosad nismo znali, a i šokirala nas je činjenica da tako može da priča o pokojnom ocu.
- Niko od toga nije umro. Moj otac je ostavljao nas da bi bio sa ženom starijom 15 godina. Odlazio je kod nje, a mi nismo znale šta se dešava. Mi smo ostali u jednoj šupici, s jednim krevetom i jednim otomanom. Moj otac nije bio tu... Trideset godina kasnije svi smo živi i zdravi, hvala bogu. Ništa u životu nije kraj. Samo je bitno da ne izađeš kao pi*ka, kao moj otac - rekla je Sandra, koja je, prema svemu sudeći, i dalje veoma ljuta i kivna na pokojnog oca što ih je tako ostavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ja

06.03.2021 13:08

Izašao i ostavio ih u šupici? Možda je ta starija žena imala kuću?

Ana

06.03.2021 13:43

Zasto bi iko ostao sa osobom koju ne voli? Ne sme da postoji razlog za to,a najmanje deca kao izgovor.

Darko

06.03.2021 20:22

Moraš pitati mamu zašto vas je ostavio Nino, on ti nije..... , a to je saznao kada je izašao iz vojske, mama će ti reći da te nije rodila u 7 mesecu već normalno u 9-om, ali se sa tatom poznavala 7 meseca, i zato nisi ni mogla da ideš na sahranu gdinu Rešuću, jer su njegovi znali da mu nisi ćerka, a sada ga ogovaraš što vas je ostavio, živeli ste u stanu, a ma ti je radila u VPDomu, dok je nisu na...... iz kantine gde je kratko radila, izgleda da si ista majka, baš ličiš u svemu na nju....