ŠA OSTAO I BEZ ŽENE I BEZ IMOVINE: Otkriveno šta je Ivana priredila REPERU DOK SE ON LJUBI SA TAROM!?

Autor: Republika.rs

Zadruga

02.03.2021

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad Aleksić Ša ni ne sluti kakvi ga problemi očekuju kada bude izašao iz "Zadruge" i to sve zbog avanture koju ima sa Tarom Simov.

RepublikaFoto: instagram.com/_ivv_
Nenad Aleksić Ša s suprugom Ivanom

Nenad Aleksić Ša u ovu sezonu rijalitija "Zadruga" ušao je kao srećno oženjen muškarac. Međutim, ubrzo je pao na  zavođenje Tare Simov, te im je poslednjih nedelja odnos sve prisniji.

Već neko vreme se spekuliše da reperova žena neće preći preko ovih njegovih ispada javno na televiziji, te i da je podnela papire za razvod braka.

Ona je nedavno fotografisana i bez burme, ali o Nenadu i njihovom braku se nije javno oglašavala.

Sada prijatelj para otkriva kako je Nenad navodno ovim odnosom sa Tarom zapečatio odnos koji je imao sa Ivanom i definitino uništio brak.

 

Ivana se spakovala pre 20 dana i podnela zahtev za razvod braka. Ne želi u rijaliti da uđe ni za 100.000 evra za 3 meseca. Kaže da će mu svakako uzeti pola honorara , auto, stan i dva lokala.  - poručuje prijatelj para.

Aleksič kad izađe sa imanja ima da se šokira kad bude sve ovo saznao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading