(FOTO) PAO MU MRAK NA OČI: Uhvaćen momenat jezive scene kad je Kristijan van sebe mučki nasrnuo na obezbeđenje NOŽEM!

Autor:

Zadruga

02.03.2021

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva scena mučkog nasrtaja!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši robijaš, a trenutno učesnik "Zadruge 4", Kristijan Golubović, sinoć je napravio još jedan skandal pred kamerama - najpre je pretio ubistvom, fizički nasrtao na cimere i obezbeđenje, a situacija se otela kontroli kada je uzeo nož kojim je hteo da napadne jednog pripadnika obezbeđenja u rijalitiju.

To dokazuje snimak koji se pojavio na internetu, a na kom se jasno vidi da je Kristijan u pabu izvadio nož, a potom se zaleteo na obezbeđenje, u čemu su ga sprečavali cimeri.

Međutim, nekadašnji zatvorenik brzo se predomislio, te je nož vratio na mesto, setivši se, očigledno, da je čitava prostorija pokrivena kamerama, da se sve snima, i da bi zbog toga vrlo brzo ponovo mogao da se nađe iza rešetaka.

Iako Kristijan neretko ima ispade u rijalitiju, situacija koja se sinoć dogodila ponovo je "upalila alarm", budući da je, pre potezanja noža, Golubović pretio ubistvom cimerima Tari Simov i Nenadu Aleksiću Ša.

Sve je počelo kada je učesnica Dragana Mitrović nazvala Taru ljubavnicom, zbog prisnog odnosa sa oženjenim reperom, zbog čega ju je Simova fizički napala. Kristijan je zatim skočio na Taru, pod opravdanjem da on brani Draganu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Dosta je bilo, ne može da se ćuti više! Je**ću vam majku sad! Ako ti je devojka, priznaj, ako ste u vezi! - vikao je Kristijan, koji se potom zaleteo na Nenada Aleksića Ša.

- Nemoj meni da psuješ majku! - odgovorio mu je Ša.

- Braniš ljubavnicu. Još neko da me dirne, zaklaću vas sve. Tebe ću da prebijem - besneo je Kristijan, koji je potom članu obezbeđenja rekao šta će sledeće uraditi.

- 'Ajde da vidim ko će sad da me dira. Sad ću da izvadim prangiju iz šteka i da vam j***m mamu - urlao je Kristijan.

Obezbeđenje je davalo sve od sebe da smiri situaciju, a Tara je krenula kao furija na Golubovića.

- Kunem se u dete, ubiću te! Kunem se! Izaćiću 6. napolje, naćiću te! - vikao je Golubović besno, dok su "velikog kriminalca" mnogi držali, u želji da ga smire.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Usledio je nezapamćeni okršaj, a Kristijan je uspeo da udari Taru, dok je obezbeđenje pokušavalo da spreči veći skandal na TV-u.

Nakon toga usledila je gorepomenuta scena sa nožem, koja se odigrala u pabu.

Ovo nije prvi put da Golubović pred kamerama upućuje jezive pretnje ubistvom. Starleta Stanija Dobrojević takođe je bila njegova meta, a pretnje upućene njoj Kristijan je izrekao takođe u rijalitiju "Zadruga 4", u septembru prošle godine.

Golubović je tada u programu uživo rekao:

- Ubiću Staniju Dobrojević lično ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini za ono što mi je uvredila decu. I ubiću svakog u životu ko mi bude spomenuo dete.

Neposredno posle ovih pretnji, REM je podneo Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi krivičnu prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti protiv Golubovića i pokrenuo postupak za izricanje mere Televiziji "Pink", koji je Savet Regulatora potom obustavio. Kako je pre nekoliko dana objavljeno, nadležno tužilaštvo odbacilo je krivičnu prijavu oštećene Stanije Dobrojević zbog pretnji, uz obrazloženje da to nije delo koje se goni po službenoj dužnosti, već po privatnoj tužbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading