HTEO JE DECU, A IMAO JE DRUGI ŽIVOT: Rialda progovorila o bivšem mužu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.02.2021

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rialda Karahasanović privukla je pažnju kada se saznalo za njen propali brak i dete koje ima sa bivšim mužem, a u razgovoru sa Lazarom Čolićem Zolom ona je otkrila i zbog čega se ravela.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Otvorila dušu o bivšem mužu... Rialda

- On je imao neke svoje aptetite, imao je drugi život, stil neki, hteo decu, i samo svađe. Ja odem, odselim se, pa se vratim, i na kraju skontam da smo živeli kao cimeri - rekla je Rialda i istakla kako voli avanturistički duh.

- Ja sam se zabavljala sa njim, on me zaprosio, a ja budala, htela sve da probam. Ja sam svesno znala da to nije ono za ceo život, ali rekoh 'ajde. Meni je više to što sam ja samostalna, pa moji razvedeni, svako je našao svoj život... U pubertetu sam bila problematična, a on je bio stabilan i mogao je neke stvari sebi da olakša, a onda sam skontala da neću da mi neko kreira život - dodala je Rialda.

- Pa da, htela si da sama stekneš - konstatovao joj je Zola.

- Normalno, i nisam se pokajala. Bilo je teško, ali nisam. Ja kada zaradim svoje, i kada napravim nešto, pa bilo to najmanje, meni je to kao kuća. Više mi znači to, nego da neko dođe da mi pokloni nešto. Ja nisam pametna, ovo je teže, ali mene ove stvari rade u životu. Veća mi je satisfakcija - rekla je Rialda.

- Što je slatko kad se čovek napati, pa dobije - dodao je Zola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading