MINA OTKRILA MILJANI ČIME SE DANIJEL BAVI: Kulićeva od šoka nije mogla da se SABERE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.02.2021

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Višić praktično je "pao s neba" pravo Miljani Kulić koja je odmah po njegovom ulasku u "Zadrugu 4" počela da mu se nabacuje, i mnogi su se pitali ko je on i čime se bavi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vrbaški sve otkrila... Mina, Miljana i Danijel

Sada je to otkrila Mina Vrbaški koja se vratila u rijaliti nakon što je izašla zbog smrti bake. Vrbaški je u Belu kuću ušla sa novim informacijama i odmah je počela razgovor sa onima kojima je imala nešto da prenese. 

Među prvima se obratila Miljani Kulić kojoj je osim na ponašanje, skrenula pažnju i na Danijela i otkrila joj čime se Višić bavio pre ulaska u rijaliti.  Naime, ona se dobro raspitala o, sada već bivšem dečku Miljane Kulić, Danijelu Višiću, te ispričala Miljani:

- On je bio poštar, kurir. Ispituj ga malo, rekli mi ljudi - otkrila je Mina.

- Majke ti? Ja ne mogu da verujem, ženo - dodala je Miljana.

- Gledala sam te i u WC- u, ma sve se vidi Miljana. Moraš malo da se smiriš zbog mame i sebe. Htela sam da je zovem, ali nisam imala broj telefona... Smiri se, misli na sebe, dete - dodala je Mina.

- Jesam uradila nešto loše? - pitala je Kulićeva.

- Ispada kao da ne možeš bez s**sa - dodala je Mina.

- Htela sam da proverim da li je homos***ualac, ali digao mu se. Samo sam preko ćebeta, i helanki, sela na njega, i osetila da mu se... Nisam luda da imam s**s peti dan sa nekim, samo sam htela da vidim, jer je počeo na neki način da mi se sviđa - dodala je Miljana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

01.03.2021 11:30

Ma gde ti da uradiš nešto loše????? Ženo, idi se leči, ti si sve što je loše!!!!

Psihijatar

01.03.2021 13:43

A šta je kvazi zvezda završila??? Jedva Osnovnu školu