(FOTO) BEZ DLAKE NA JEZIKU: Osman se oglasio nakon 'ĐUSKOVIZIJE' o Jovani i Stefanu, posebnu poruku imao za HEJTERE i Miljanu!

Autor:

Zadruga

28.02.2021

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitam svim hejterskim grupama uz želju da vam Miljana i sledeći put odnese pobedu ispred nosa.

RepublikaFoto: www.instagram.com
Čestitam svim hejterskim grupama uz želju da vam Miljana i sledeći put odnese pobedu ispred nosa. 

Prošle noći na velikom podijumu u Šimanovcima, održala se prva u nizu ,,Đuskovizija", gde su zadrugari imali priliku da zasijaju u najboljem svetlu. Glamurozna scena, kostimi, koreografije na visokom nivou i zadrugarski duh sinoć je obasjao čitav region.

Nakon što su Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić osvojili pobedu od Fejsbuk glasanja, nakon energičnog i nadasve, romantičnog plesa, oglasio se njegov otac Osman Karić na Instagramu i obratio se pojedinim grupama.

Foto: instagram.com/karic_osman

 

- Hvala svim dobrim ljudima što su prepoznali pravi iskren par, svim Stefanovim i Jovaninim fan stranicama, a posebno svim Karićkama. Čestitam svim hejterskim grupama uz želju da vam Miljana i sledeći put odnese pobedu ispred nosa. Miljana, živa bila - napisao je Osman.

Podsetimo, Miljana i Osman imali su žestoke svađe, što u emisijama "Zadruga - Narod pita", što preko medija, da li će oni uspeti da prevaziđu sve nesuglasice, ostaje nam da vidimo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Psihijatar

28.02.2021 21:20

Ahahahahahahha misliš smehotresni par, tvoj rumeni ahahahahyhyh i mislica

Odgovori 11 0
Jakov

01.03.2021 10:44

Oj Osmane, cvijeće bez mane, tebe berem kad idem da cerem.

Miosav

01.03.2021 13:49

@Jakov - Ahahahha bravo Kako su neki umišljeni da su bitni....

Maja

01.03.2021 11:15

Koliku je podršku mala imala, samo da je izdržala provokacije od produkcije, ne davanje poziva, laži za Luku..... ali je slaba, dosta smo navijali za nju, ali kad je ušla u vezu sa prepotentnim, rumenim, e onda je podbacija skroz