(VIDEO) NINA VADIO IZ SVINJCA, ČOVEK MAČKA PROŠAO KROZ NJEGA: Sve lovačke priče Kristijana Golubovića!

Autor: Republika.rs

Zadruga

25.02.2021

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestok momak sa beogradskog asfalta, a poslednjih godina poznat više kao rijaliti učesnik Kristijan Golubović, svako malo nasmeje i šokira javnost svojim pričama iz života. Većina njegovih ispovesti se kose sa granicama realnog, te više podsećaju na lovačke priče koje se nikada nisu desile, ali služe za privlačenje pažnje i dokazivanje pred publikom.

 

 

Nina Rešića vadio iz svinjca

Golubović je pred zadrugarima ispričao kako je pokojnog pevača Nina Rešića spasio velikog poniženja koje su mu priredili lokalni kriminalci tokom jednog od njegovih nastupa:

 -Rešićkinog oca sam našao u svinjcu bačenog, ja došao kao klinac, autoritet, jer sam ja imao nešto protiv jednog, kao hteli su da ga omalovaže, ja sam došao tu da vidim šta se dešava. Čovek pevao, i znaš ono seljačka posla, napila se stoka, kaže da bi da ide, oni mu nisu dali, a bilo hladno, čoveku je stvarno bilo neprijatno. Ja dotrčim, povadimo pištolje, gde je čovek, on u svinjcu. Ona mene treba u d*pe da me ljubi, on joj je otac, ona kao da sam ja to uradio, da peva i da pita da li ima još, on njima da plati! - ispričao je Kristijan.

Kristijan o Oliveru Dragojeviću koji je šamarao momka usred lokala

Jedna od šokantnijih priča koje je Golubović ispričao u rijalitiju jeste o pokojnom pevaču Oliveru Dragojeviću i incidentu koji je on navodno napravio u jednom lokalu na primorju: 

-Nikad neću zaboraviti, neka košuljica, ešarpa, velike pilot naočare, ulazi tamo kod trajekta, Split je bio, neki ogroman restoran, i neki dečko kao ja, kad mu je udario šamar, Oliver Dragojević ovom. Mi u šoku, da li je to onaj pevač, nastade tu frka, ja bio klinac - govorio je Kristijan dok su ga zadrugari gledali u neverici.

Naravno, niko u ovu njegovu anegdotu nije poverovao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan uvek sve vidi i zna

Kristijan o akciji Tare i Ša

Dok se nedeljama spekuliše o tajnoj avanturi Nenada Aleksića Ša i Tare Simov, prosto je neverovatno da niko nije video da se među njima konkretno nešto desilo. Niko sem Golubovića koji ih je odmah prozreo pogledom.

 

 

 Ženidba u Zabaleli i tajni signali 

Naime, Golubović je pričao o svom burnom životu, te je pomenuo  i to da je bio u još jednom braku koji je sklopio dok je bio u zatvoru:

- Kada sam bio mali, stalno sam govorio petak, dan za metak. Tri puta su pucali na mene u petak u martu. Najgori je 19. Posle nekoliko godina, upoznajem devojku, oženio je u zatvoru, tehnički brak. Cirkus, spektakl u Zabeli, limuzine, haos. Prodao stan, pumpali joj usta, budžili je. Znam da nema perspektivu ali šat ću. nisam je voleo toliko, bio je tehnički brak - počeo je Kristijan svoju ispovest:

- Ona je dupla riba u horoskopu, najgori znak. Otvara moj crtež, vidi rupu, piše 19. mart. Otvora moje crteže, vidi ruku, piše 19. mart 1999. Ja kažem: "Pazi, Kristijane". A nju sam upoznao 2004. tako nešto. Slušaj ovo, ona pita šta znači ovo, ja kažem da je tad ispaljeno 20 metaka na mene, na taj datum, a ona kaže da je rođena na taj dan i da je tad napunila 20 godina - govorio je Kristijan.

Foto: Instagram/printscreen

Avantura u Švajcarskoj i zarada od 1.500 franaka za veče

Prema Golubovićevoj priči, on je  toliko bio popular i tražen da  ga je gazda jedne diskoteke zvao da mu gostuje i dao mu za to veliku svotu novca. Čak je organizovao i luksuzna kola da dođu po njega i naravno zgodnu plavušu koja ga je gutala pogledima: 

- Uđemo unutra, dođe neki Crnogorac, došli džipom, prošetali, ručak i kasnije došli Bentlijem... Meni smešno, kao gost večeri Kristijan, ja ne znam da pevam, stao tamo, došao neki maneken, doneo neku flašu šampanjca i kao da pijem iz flaše, otvori on. Sad kao slikamo se, on je rekao da je bilo 1.300 ljudi, klinci... Bila je ta Kaća i taj dečko, obezbeđenje... 5.369 franaka je uzeto te noći i on mi se zahvali, da mi 1.500 franaka. Ja ušao u WC, poređao lovu u šoku - ispričao je Kristijan.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan drži govor

Kristijan o silikonskoj ljuljašci iz seksi šopa

Osim što je žestok momak koga se svi plaže, Golubovič za sebe smatra i da je veliki ljubavnik koji je probao sve što se probati može u seksualnim veštinama. To je naravno rešio da ispriča svim ukućanima, a posebno je veliku pažnju privukao Sanji Stanković koja je netremce gledala kako on pokazuje kako se koristi ovo skesualno pomagalo.

 Izazvao Bizu na tuču i zapratio da će ga toliko polomiti da će Hitna pomož dolaziti po njega

Ivan Mitrović Biza, samozvani don Kruševca, već dugo poziva Kristijana Golubovića na fer tuču po pravilima MMA borbe, i, kako tvrdi, ovaj meč će se najzad odigrati u "Zadruzi 4". Kristijan je prihvatio izazov, a pre ulaska u rijaliti, u jednom lajv obraćanju na Fejsbuku obećao je da će dati Bizi ogromnu sumu ako uspe da ga pobedi u tuči.

- Bizi sam svašta rekao, ali neću da ga šamaram, pošto vidim da je cava i da ide u policiju da se žali. Pošto on ne može nikako da uđe u "Zadrugu" bez mene i bez aminovanja Mitrovića, reći ću mu ovako, javno... Nudim Bizi 300.000 evra ako me dobije na uličnoj tuči, a on meni neka da koliko ima... 100 evra, 50 evra, hiljadu evra ima, 3 kao što je rekao, 5 kao što je obećao... Evo, ja dajem 300.000 evra Bizi na ulici, ako hoće da se potuče sa mnom - rekao je Kristijan pred kamerom svog mobilnog telefona.  Do meča još nije došlo

- Ja garantujem da će biti nokautiran i da će morati da reaguje Hitna pomoć. Ako ne uradim to što sam rekao, dajem pare - dodao je Kristijan.

 

Kristijan o čoveku koji je prošao kroz njega

Jedna od sigurno najluđih Golubovićevih priča je o duhu koji je prošao kroz njega.

- Ja otvaram te kase, prozore, rešetke, ja određujem kuda ćemo da uđemo. Ja sam za to ekspert za to, za provalu - započeo je priču Kristijan u video snimku u kome nije sasvim jasno na šta se njegova priča odnosi, ali to i nije najvažnije s obzirom na to šta će uslediti:

- Stojim ovako, kad ono crno beli mačak. Ja svakoj životinji priđem, naročito mačkama. Ljudi, evo sav sam se naježio. Iz mačka - čovek. I diže se ovako, i fuuuf, prođe kroz mene - rekao je Kristijan i prisutne sagovornike bez teksta.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading