Iako su diksvalifikovani iz Zadruge: Dalili i Dejanu stigle pare iz Šimanovaca, sve je umotano u igračku, a EVO I KOLIKA JE SUMA!

Autor:

Zadruga

21.02.2021

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dve godine stigle joj špare na neočekivan način.

Foto: Instragram Printscreen
Dejan i Dalila Dragojević

Rijaliti zvezda Dalila Dragojević učestvovala je u trećoj sezoni rijalitija Zadruga sa svojim suprugom Dejanom, ali su diskvalifikovani iz ovog šoua nakon što su odlučili da pobegnu.

Danas, godinu dana od njihove diskvalifikacije, Dalili je stigla igračka koja je ostala u rijalitiju, a u njoj veliko iznnađenje.

Naime, izgleda da ni produkcija nije znala da je Dalila u ovoj igrački imala štek, te je nakon što je starleta otvorila "malog Stiča" pogledala da je novac netaknut, čak je i upakovan onako kako ga je ona ostavila pre bega iz rijalitija.

- Raspremajući garderober, naletim na svima dobro poznatu igračku koja je krasila naš krevet u “Zadruzi 3” i ujedno bila štek za novac. S obzirom da znate da koji način smo otišli iz Zadruge, par zadrugara nas je spakovalo i ujedno je uletila u odeću i naša igračka,a da niko nije uspio napipati novac . Iako su se svi trudili da pronađu u našoj odeći i novac, nisu uspeli. Danas 21.02.2021 dobila sam par hiljadica od svog Lile da kupim nešto zanimljivo. Inače ovo su bili naši nedeljni budžeti koje nekad nismo uspeli potrošiti jer bi bila zajednička kupovina u kojoj bi samo jedna osoba išla po namirnice,a da nikada nije donijela ono što svi traže jer je prosto nemoguće. Zbog toga mi nismo učestvovali u tome i sada smo bogatiji za 7-8 hiljada dinara - napisala je Dalila u opisu video snimka koji je podelila.

Njeni pratioci na Instgaramu je savetuju da novac koji je našla na Instagramu uplati u humanitarne svrhe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading