KRISTIJAN ŠOKIRAO IZJAVOM: Miljana ubije dete da može da pije alkohol i lekove!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije štedeo reči!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kristijan Golubović

Kristijan Golubović je izneo mišljenje o tome ko su najveći egosti u "Zadruzi", osvrćući se na ponašanje zadrugara.

- Zbog ponašanja prema zajednici, navešću Mišela i Moniku, a treća će biti Miljana. Naveo bih Mišela, važno mu je spavanje, hrana, pre je imao elemente da sam za sebe pojede, skuva, a da ne pita da li hoće neko drugi. To ima i Monika, Neca... Zna ljigavo da pita da li može da uzme, dok Monika sama uzima bez pitanja. Ja sam npr. sinoć dva sata proveo pokušavajući da popravim kvaku, sada se niko od pet egoista nije setio da zatvori ta vrata, da se ja ne smrzavam. Imamo pet klasičnih egoista koje to ne zanima. Od 50 ovih zadrugara, gledajte ovo, jabuke, čepovi, flaše što stoje tu... To je taj egoizam. Obrišu 20 cm oko sebe, drugo ih ne zanima. Ja skupljam uloške pune krvi jer vi nemate tu osnovnu kulturu da stavite u pakovanje... Isto kada jedemo, kada spavamo, neko se dere posle vašeg uveta... To su neke vrste egoizma. Egoizam je i Maja, čovek (bivši verenik Jovica, prim. aut.) umire na aparatima, ona kaže: "Ja osećam nešto prema Alenu." Njen ego je veći od ljudskosti i humanosti prema čoveku. Daj Alena, daj matematiku... Ide u neizvesnost zbog svog egoizma. Uništava nekoliko života i svoju reputaciju. Onda ima tu drugi egoizam, kao i Miljana u vezi sa Zolom. Gazi preko porodice i svih principa, ubije neko dete jer je htela u tom momentu da pije alkohol i lekove, ugrozila je sebe i život svog deteta - počeo je Golubović svoje izlaganje, pa nastavio surovo po svim zadrugarima:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

-Mislila je samo na svoj trenutni status i osećanja, optuživala Zolu, pa majku što ne podržava vezu. Čak je i Matora egoistična jer želi po svaku cenu da vrati Sanju sebi, šegačeći Moniku, koja ne zna gde je levo. Pričala joj o obnovi stare ljubavi, tu je bila jako egoistična. Egoistična je i mala Anja, sad se nešto sveti Cveletu za nešto odranije. Egoistična je i Paula, bezobzirno je pred svima nama uradila svom dečku nešto da bi ga kaznila za nešto od pre. Ovde ljudi iz svog ega urade nešto da bi zadovoljili sebe, a urade nešto drugima nažao - zaključio je.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
psihijatar

22.02.2021 10:04

ništa nije pogrešio, sve je tačno

Aurora12

22.02.2021 13:21

Kristijan, "moralna gromada" je bas prava osoba da drzi drugima pridike, narocito zenama.