NIŠTA OD BRAKA! Miljana provalila novog zadrugara: Danijel je gej!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom emisije "Gledanje klipova" pušten je video koji je bio vezan za odnose u pabu, gde je maneken bio glavna tema pabovaca, koji su ga zadirkivali zbog njegovog izbora.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miljana i Danijel

Miljana Kulić otkrila je da se njen sadašnji dečko Danijel Višić pipkao sa Necom Tik-tokerom u WC u Beloj kući.

 

Njega je Nenad Lazić Neca sve vreme ispitivao o sadašnjoj vezi, koju ima s Miljanom Kulić, i sve zbog toga što je zaljubljen u njega i hoće da rastavi Miljanu i njega.

- Neca ima pravo da priča, a možda je zaljubljen u Danijela. A Danijel me je razočarao jer mi ovo nije rekao, pao je u mojim očima sada! Meni je bitno šta mi ljudi koje volim kažu, a za ostale me boli uvo. Danijele, ja ne želim da ti pričam sve što mislim za crnim stolom. Ako ti kažem da sam videla kako se Neca i ti vatate u WC, ima da te bude blam. Svi pričaju da si gej, a ti druženjem s njim to potvrđuješ. Bilo mi je čudno što me odbijaš u krevetu, ali kada sam te videla sa Tik-tokerom, sve mi je bilo jasno. Ti više voliš muškarce od žena - komentarisala je Miljana i šokirala sve zadrugare.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Danijel Višić

- Ja ne znam šta sam rekao! Ja sam ovde tek ustao. Ne znam šta si videla. Mi se samo družimo. Ne pričaj gluposti - dodao je Danijel, braneći se od gej-afere.

- A Neca mi se svaki dan uvlači u dupe, govori kako sam najlepša i to. On ima neki problem, ja s njim neću da se svađam, molim vas, namestite mu sliku da može da plače. On se zaljubio u Danijela, hoće da ga kresne, zbog toga mene minira i pravi me budalom - rekla je Kulićeva na sav glas, bez pardona.

Foto: Printscreen

- Ja sam samo rekao da je on označen kao top frajer, pa mi je bilo čudno što je s tobom, a ne s nekom ribom - smejao se Neca.

- Ja samo Danijelu ovo zameram, a danas je gledao kako me Neca masira - otkrila je Miljana.

Foto: Printscreen

- Nije istina, ja sam rekao - smejao se Neca, koji je, po svemu sudeći, nakon ljubavi s Borom Santanom našao novu mušku žrtvu.

Karić: Izje*aću sve zadrugarke do kraja rijalitija!

Jovana Ljubisavljević je počela da obrazlaže odnos sa Stefanom Karićem kada je on javno obećao da će da k*esne sve zadrugarke. Njoj su svi postavljali pitanja da li je bilo vredno da ostavi dečka Luku zbog Osmanovog naslednika, s kojim je raskinula brže nego što su se smuvali, a onda joj je on bezobrazno obećao da će imati seks sa svim devojkama.

- Ja sam bila spremna da budem u ozbiljnijoj vezi, a on možda nije - pričala je Jovana, a onda se nadovezao i Karić, koji je imao svašta da kaže:

- Sebe hvatam da govorim i radim neke iste stvari, kao i u prethodnoj vezi. Mene neke sitnice izvedu iz takta. Ali bolje da završimo na vreme. S moje strane, ja sam sve rekao. Ja sam težak čovek i znam šta želim. Obećavam da ću sada sve redom da je*em. Nakon samo nekoliko sati Karić i misica su se pomirili i obnovili vezu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
psihijatar

20.02.2021 11:03

vidi se da je gay