EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU NAKON ŠTO JE NADEŽDA POKUŠALA DA SE UBIJE OGLASIO SE TOMA!

Autor:

Zadruga

19.02.2021

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Usijao mi se telefon od jutros.."

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Toma Panić

Nakon što je kao bomba odjeknula vest, da je Nadežda sinoć pokušala da skoči sa mosta da prekrati sebi muke zbog velikih problema sa Tomom Panićem, dok je on nonšalantno stajao pored i telefonirao, oglasio se bivši zadrugar i nezakoniti suprug Biljićeve ekskluzivno za Republiku:

RepublikaFoto: instagram.com/nadezdabiljic
Nadežda Biljić

- Ni Nadeždina majka ni ja nećemo da detaljisemo, niti da komentarisemo bilo šta. Telefon mi se usijao od jutros. Nadežda i ja povremeno imamo nesuglasice, ali to nije nista neuobičajeno. Posle svake svađe se pomirimo, sve je u redu, to mozete da pretpostavite čim se javljam normalno na telefon. Brinem o našem detetu i ne bih da otkrivam zbog čega smo se posvađali. Nadežda impulsivno reaguje, ali ništa strašno se nije desilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đoka

19.02.2021 18:12

Nadeždu treba lečiti.

psihijatar

20.02.2021 11:13

pokupšavaju da privuku pažnju, jer su nebitni, alo, shvatie malo da nikome niste bitni, skačite sa mosta, radite šta god hoćete, ili motiku u ruke pa na kopanje