Znam da je Ša oženjen, ali ne mogu protiv OSEĆANJA: Tara odlučila da se bori za REPERA!

Autor:

Zadruga

19.02.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Tare SImov i Nenada Aleksića Ša sve je prisniji, a ona je sada i priznala da joj je mnogo stalo do njega i da ne može više da se bori protiv svojih osećanja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ona više ne može da se bori sa svojim osećanjima...

I dok o njihovom odnosu ne prestaje da se priča, svima je jasnop, a posebno Nenadovoj ženi, da između Tare i Nenada nešto postoji:

Ljudi su mi rekli da će biti uz mene, a onda me se odreknu zbog mog ponašanja. Ja nikada sebi ne bih dozvolila da imam bilo šta sa oženjenim čovekom, ali ne mogu da pobegnem od osećanja - rekla je Tara, koja je odlučila da se bori za to da budu bliski kao i do sada.

U jednom trenutku obratila se Nenadu, pa mu je zamerila jednu stvar.

- Ti dozvoljavaš da meni Miljana govori da sam ljubavnica, ja ustajem pet meseci za tebe. Velika si mangupčina, ali u k***u - prebacivala mu je Tara, da bi potom Ša rekao da mu Simova prija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ne mogu jedno bez drugog...

- Ne sviđa mi se na taj način, družim se sa njom, prija mi na taj način. Da mi se sviđa na taj način, ja bih rekao. Draga mi je. Neću da teram nju od sebe, granicu nisam prešao - pravdao se Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đoka

19.02.2021 18:15

Tara nije Luna a Šašavi Ša nije Sloba.