(VIDEO) TRANSFER BLAMA! Maja Marinković PONOVO PONIŽENA, Tomović DOLIO ULJE NA VATRU!

Autor:

Zadruga

18.02.2021

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoko na samom početku!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

Četvrtak veče rezervisano je za emisiju koje se zadrugari najviše plaše, a to je "Gledanje snimaka". Stanovnici Bele kuće imaće priliku da se suoče sa svim lažima, ogovaranjima, ali i prznanjima koje su izrekli u danima za nama, a voditelj Milan Milošević je tu kako bi ih vodio kroz ovu noć. 

Prvi video - klip koji su zadrugari pogledali, ticao se radio - emisije "Amnezija" gde je Rialda Karahasanović recitovala pesmu o Maji Marinković i Milanu Jankoviću Čorbi.

- Ovo je jako ružno i odvratno. Bora je hteo da uzdigne sebe, a da mene ponizi. Ako je to Vladimir, ili Bora, jasno mi je. Ovo je omalovažavanje po meni. Jako je ružno, ali ja neću sada da ubijam ljude po kući, mene ne interesuje šta ko misli. Nisam ja kriva što je ova pesmica napisana - rekla je Maja.

- Do juče si govorila da je Vladimir realan? - pitao je voditelj.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

- Ja sam njemu rekla da je ružno, on može da komentariše, ali sam mu danas rekla sve šta imam. Iskreno, mi smo bili u korektnim odnosima - počela je Maja.

- Ona zna neke stvari - dodao je Vladimir.

- On je rame za plakanje... - prokomentarisao je Čorba.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković i Milan Janković

 

- Da ti je Bora drug, on bi te pitao da li je ovo u redu, pa pročitao ako želiš. Maji Marinković, nikada ništa loše nisam rekao, niti sam je nazvao "ku*vom". Nazivali su te raznim imenima. Sramota šta dozvoljavaš sebi u Zadruzi, sada mi je još veća sramota imati odnos na granici sa sek*om - rekao je Vladimir.

- Pa i ti se va*ariš i ljubiš po krevetima. Sve govori o vama, i ovašoj netrpeljivosti prema meni - odbrusila je Maja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

- Danas sam saznao za tvoje mišljenje o meni, i sve mi je jasno - rekao je Tomović.

- Nisam ja kriva što si ti tukao ženu. Ja tebe nikada nisam uvredila, niti te nazivala, bila sam korektna. Ti samo imaš potrebu da svaku ženu poniziš - rekla je Maja nakon toga.

- Žao mi je što jedna osoba nije ovde, koja je svesna i koja je Majina ozbiljna podrška bila, dok je bila iskrena, a ona je sada protiv Maje. Ona je nju pozdravljala sedam miliona puta - komentarisao je Tomović.

- Ja nikoga ovde ne vređam i ne mrzim, neka me komentarišu, briga me - objasnila je Maja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

- Slušao sam snimak. gde je Janjuš objavio snimak sa tom devojkom. Da li Maja zaslužuje, da sada, kada je ostao sa njom, zašto on ne ulazi u vezu sa njom? - komentarisao je voditelj.

- Ma neće sa njom - rekao je Tomović.


Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading