(VIDEO) TROVALA SE, TUKLA METLOM I PALA KROZ PROZOR: Top 10 SKANDALA Miljane Kulić!

Autor: Ivana Radivojević

Zadruga

22.02.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove scene su obeližile Miljanino učešće u rijalitiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, M.Rafailović
Miljana Kulić

Učesnica sve četiri sezone rijalitija "Zadruga" Miljana Kulić poznata je po mnogim svojim skandalima i blamovima. Mnogi njeni fanovi svakodnevno objavljuju njene ispade. A mi vam izdvajamo top 10 Kulićkinih skandala.

 

 

 

 

HTELA DA POPIJE SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE! 

Miljana Kulić je tokom  "Zadruge 1", dok je bila trudna, u hotelskoj sobi pokušala da popije sredstvo za pranje sanitarija i tako izvrši samoubistvo. Ona je sipala sredstvo u šolju, očigledno se spremajući da ga popije. Tekućinu je čak i promešala prstom, ali, na svu sreću, sprečena je u nameri pre nego što je bilo prekasno. Pripadnik obezbeđenja uleteo je u WC i oteo Miljani šolju. On je prosuo tečnost u lavabo, a potom je odneo opasnu hemikaliju iz hotela da više ne bi bila Miljani nadohvat ruke.

MILJANA ISPALA KROZ PROZOR!

Tokom "Zadruge 3" Miljana Kulić, je u toku emisije pala na beton kroz prozor, ali na svu sreću nije se povredila.

Naime, ona je pušila cigaretu sa unutrašnje strane prozora. Previše se zanela i pala je sa prozora na spoljnu stranu.

Ivana Šopić se smejala zbog ove situacije, a neki su pritrčali Miljani, koja je završila na betonu ispred kuće, da pomognu da se podigne i da provere da se nije ozbiljnije povredila, na svu sreću nije joj se ništa desilo.

DŽEJMS BOND JE JOŠ ŽIV, ZA FILIPA VIŠNJIĆA NISAM SIGURNA! 

Tokom "Zadruge" voditelj Dragana Marinković Maca je zaigrao je sa zadrugarima veoma zabavnu igru - podizao ih je jednog po jednog, te ih ispitivao koja je od slavnih ličnosti još uvek živa, a koja nije. On bi pročitao ime, a oni bi odgovarali, dodajući i to čime se određena ličnost bavi.

Kada je došao red na Miljanu Kulić postavio joj je pitanje da li Džejms Bond živ.

- Živ je, glumac - odgovorila je ona.

- Filip Višnjić? - upitao je voditelj.

- Slikar je, u stvari, rekla mi je mama da je slepi guslar, mislim da nije živ -  izjavila je Miljana. 

Mnogim fanovima je ova bilo jako smešno te se ova Kulićkina izjava danima vrtela po društvenim mrežama.

NASTUP BILO JE LEPO!

Pesma "Bilo je lepo" Ane Nikolić u rekordnom roku postala je apsolutni hit, a interpretacija Miljane Kulić pretila je da je skine s vodećeg mesta na Jutjub trending listi!

Naime, Kulićeva je najnoviji hit Ane Nikolić izabrala za svoj nastup na "Zadrugoviziji", gde su ovaj put učesnici "Zadruge" imali zadatak da imitiraju originalne izvođače.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Temperamentna Nišlijka se svojski potrudila da skine Anino pevanje, izgled, ali i spot, a njen performans do suza je nasmejao kako publiku u studiju, tako i milione gledalaca kraj malih ekrana.

Miljanin nastup brzo je postao viralan na društvenim mrežama, posebno na Jutjubu gde se izborio sa žestokom konkurencijom te popeo na visoku osmu poziciju trendinga.

DOBRO VEČE MAMA! 

Miljana Kulić je "Zadrugu 2" ušla sa majkom Marijom i sinom Željkom. Ali ni to je nije sprečilo da se promeni te je ostala pravi šoumen. 

Naime, Marija se tokom jednog izlaganja obratila svim prisutnima i gledaocima sa: "Dobro veče" te pozdravila i svoju porodicu, na šta joj je Miljana kao iz topa poručila: "Dobro veče, mama". 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana i Marija Kulić

Ovaj snimak se brzo proširio na društevnim mrežama i napravio pravu pometnju.

MILJANA SE POPELA NA STOLICU, PA MEŠALA U NAJKRAĆEM ŠORTSU! 

Miljana Kulić rešila je da napravi šou na slavi Stefana Kandića i Mine Vrbaški.

Tokom "Zadruge 3" Miljana je napravila pravi šou, kada se na slavi Stefana Kandića i Mine Vrbaški popela na stolicu te zagrejala atmosferu, mešala je pred očima svojih cimara. Svi su primetili da Miljana nosi prekratak šorts, a stavila je naočare i velike alke kako bi upotpunila svoj imidž. Sve vreme Miljana je stajala pored Nikole Orozovića, kom je nekoliko puta izjavljivala ljubav.

MILJANA DO DETALJA OPISALA ZOLIN PONOS!

Tokom učešća u trećoj sezoni rijaliti Zadruga Miljana je dobila provokativno pitanje o polnom organu Lazara Čolića Zole, ali njoj nije bio problem da detaljno odgovori.

- Što se tiče dužine ona je dobra, a debljina je odgovarajuća - rekla je Miljana, a potom uzela plastičnu čašu kako bi bila preciznija.

-Duplo manje i duplo uže od ove čaše oko 12.5 centimetara. Ako vi mislite da ja ležem, neka dokaže - tvrdila je Miljana, a Zola je prokomentarisao.

Zato je ona sa mnom godinu dana - rekao je Zola.

SEKSI ROBOT

Tokom učešća u drugoj sezoni Miljana Kulić, Nadežda Biljić i Branislav Radonić Brendon izveli su pesmu "Seksi robot", a tadašnji stajling zadrugarke iz Niša mnoge je ostavio bez teksta.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Miljana Kulić i Zola i Mirko Gavrić

Ona je nosila crveni kostim i u prvi plan stavila svoju zadnjicu, a sama je priznala da se tada vidno ugojila.

Još jednom je Miljana svojom koreografijom, ali i glasom uspela da nasmeje sve u studiju.

OBOŽAVA GRUB SE*S!

Tokom rijalitija imali su priliku da vidimo turbulentan odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole je bio interesantan njihovim cimerima, ali i milionskom auditorijumu. Nekoliko puta razlog za učestale svađe bio je način na koji Zola nju masira. Kulićeva zahteva od njega agresivnije masaže, ali joj on ne želi udovoljiti. Nekada je to izvede iz takta, pa napravi dramu od koje se tresla cela "Zadruga".

Miljana je imajući u vidu kako njen dečko nežno masira, rekla ispred njega i Zorice Marković kako voli grube muškarce, ali i grublje intimne odnose.

- Ja volim kad se iživljavaju nada mnom, da me biju, da me šutiraju da me vuku za kosu. Moram da nađem nekog da to radi više puta na dan - otkrila je Miljana tada, a pevačica Zorica Marković nije mogla da veruje šta čuje.

ZOLU TUKLA METLOM!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola potukli su pre nekoliko dana, a sve je kulminiralo kada je zadrugarka dohvatila metlu.

Kulićeva se vratila u Belu kuću kako bi se ponovo obračunala sa Zolom jer nije hteo da legne pored nje, pa je krenula da uništava stvari po kupatilu. Uzela je punjač za mašinicu, a Zola je pokušao da je spreči - To je Kristijanovo, ostavi.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Miljana Kulić i Zola

- Pusti mi ruke - govorila je Miljana dok se Zola rvao sa njom.

- Daj mi to, nije tvoje. Neću biti s tobom nikad u životu - pričao je Čolić.

Miljana se iznervirala, pa je krenula četkom za čišćenje na Zolu.

- Ljudi, šta radite, razdvojite se - došao je Vladimir Tomović.

- Psihička bolesnice - rekao je Zola.

Ostali zadrugari su došli da pripomognu, a uletelo je i obezbeđenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Psihijatar

22.02.2021 19:13

Vama je bolesna, antimuzikalna, namćorasta žena za psihijatriju zanimljiva??? Još j9j tepate c c c

Čavka

23.02.2021 17:03

Lako je ludoj da pravi ludosti i gluposti.