(VIDEO) VOLIM JE ALI... Čorba priznao SVE o ODNOSU sa Majom Marinković!

Autor:

Zadruga

18.02.2021

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešetanje pitanjima!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Janković

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca", postavljeno je za Anđela Rankovića :"Nisi skidao pogeled sa Paule, da li su tiu se vratile emocije?"

- Stajao sam kod šanka i gledao sam sve devojke koje su igrale, a ima tu koje igraju baš dobro. Šarao sam pogledom, i nisu mi se vratile emocije - rekao je Anđelo

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anđelo Ranković

- Zašto si danas javno ponizio Maju, a glumiš pred drugima da te ona ne zanima, stavrno si dupljak? - bilo je pitanje za Čorbu.

- To je bilo kada je Vladimir rekao da nas vidi na žurki, i ja sam rekao kako je gledam kao ostale devojke. A što se tiče plesa, to nema veze. ja Maju volim, ali neću da budem sa njom jersam obećao! - rekao je Čorba.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari

- Oni izgledaju prezaljubljeno, a ovde dobija prekid jer ne može da se bori ovde sa komentarima jer je većina ne voli. A u krevetu su kao moja žena i ja! - rekao je Kristijan.

- Mi za stolom imamo ozbiljnog folitranta, jer sada Bori psuje mrtvu majku i želi da bude sa mnom ali ne može, jer ja takve ne volim - rekao je Tomović za Draganu.

- On mrzi žene, ljugavče jedan - rekla je Dragana.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading