NE MOŽE DA JOJ OPROSTI? Maja Marinković se ODREKLA majke, a EVO zbog čega!

Autor:

Zadruga

14.02.2021

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

Poznato je da učesnica Zadruge Maja Marinković godinama nije bila u kontaktu sa majkom. Tek sad se povremeno čuju i vide, a evo zbog čega su tolike godine bile kao stranci.

 - Maja je bila ljuta na majku, osećala se ostavljeno i zapostavljeno. Prebacivala joj je da ne brine o njoj i da je ne zanima rođena ćerka jer se ta njena majka i ponašala kao da je se odrekla. Maja njoj nije oprostila što nikad nije prebolela smrt brata, za kojeg Maja veruje da je otet i da je živ. U svakom slučaju, to su razlozi što su godinama bile u lošim odnosima - priča izvor i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

Sada se viđaju sa vremena na vreme i čuju, ali ipak nije to to. Daleko su od bliskog odnosa majke i ćerke. Kako objašnjavaju Majini prijatelji kojima se ona poveravala, njoj je majka i te kako falila tokom odrastanja iako se Taki trudio da joj sve to nadoknadi. Mnogo je patila i često pomišljala da se baci pod kamion ili voz jer joj je topla reč majke i zagrljaj mnogo falio. Majini prijatelji misle da je zbog tog nedostatka Maja danas takva, kakva je. Imala je potrebu da se dokazuje i da napravi karijeru, zato je ušla u rijaliti, a izgledom starlete sreće pažnju na sebe. - završava izvor za Skandal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading