Potresna priča: ZADRUGARKA brata upoznala preko PLAKATA, pa ispričala užasne detalje!

Autor: Republika.rs

Zadruga

14.02.2021

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao na filmu!

RepublikaFoto: instagram.com/jelena_krunic_official
Jelena i Anđela

Kontroverzna bivša rijaliti učesnica Jelena Krunić imala je buran život još od najranijeg detinjstva. Sama se borila kroz život, a brata je upoznala sasvim slučajno i to sa 11 godina.

 

Jelena je progovorila o dramu kroz koju je prošla kada je saznala za to da ima brata sa očeve strane iz njegovog prethodnog braka.

RepublikaFoto: RTV Pink

-Ja sam rođena kao jednino dete u trećem braku moga oca, i drugom braku moje majke. Roditelji su mi mnogo radili, čak nekoliko poslova istovremeno. Bila sam prepuštena sama sebi, faktički sam bila na ulici. Otac i majka mi nisu poklanjali pažnju. Polubrata sa očeve strane sam upoznala kada sam napunila 11 godina i to slučajno - počela je Jelena svoju porodičnu priču.

 

Brata je upoznala maltene kao na filmu, zahvaljujući jednom plakatu koji je videla.

- On se profesionalno bavio plesom, a ja kada sam videla plakat za školu plesa koju je on držao, odmah sam se prijavila. Iako sam znala da mi je on brat, nikada nisam htela da mu kažem. Tek kada je video moje prezime i pitao me ko mi je otac, shvatio je da mi je brat. Bilo je jezivo. Žena iz drugo braka moga oca je kriva za to što se nismo ranije upoznali. Ona je razdvajala oca od mog polubrata - ispričala je Jelena svojevremen za menije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading