Bivša zadrugarka progovorila za Republiku: OVO JE DOGOVOR IVANE I ŠA!

Autor: Ivana Radivojević

Zadruga

20.02.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što se Ivane tiče, njen dogovor sa Nenadom je da se ne oglašava povodom njegovog učešća.

RepublikaFoto: instagram.com/nenad_aleksic_sha
Ivana i Nenad Aleksić

 

Višnja Petrović bila je učesnica rijalitija, gde se predstavila kao glumica, ali je čim je izašla iz Bele kuće rešila da se bavi pevanjem. Za portal Republika.rs progovorila koliko joj se život promenio nakon Zadruge, otkrila sta misli o učešću pojednih zadrugara kao i o svom ulasku u rijaliti.

 S obzirom da si kao glumica ušla u Zadrugu, a izašla kao pevačica, koliko je Zadruga promenila tvoj život? 

 

-  Zadruga je meni donela samo dobro, iskoristila sam televizijsku prepoznatljivost i uplovila u mužičke vode, ali me muzika pre nije zanimala kao profesija.

 Mnogi imaju predrasudne za rijaliti pevačice, kako se nosiš sa tim i koliko si dobra sa kolega sa estade? 

 

 

 

- Mislim da me od starta niko ne dozivljava kao rijaliti pevačicu, niti bi mi smetalo i kada bi neko tako mislio. Imala sam sreću da radim odmah sa najboljim bendom čim sam snimila prvu pesmu. Sa svim ljudima sa javne scene koje sam upoznala  sam dobra i korektna i većina ljudi sa estrade koje sam upoznala su mi jako dragi.

Ko se po tvom mišljenju najbolje pokazao u novoj četvrtoj sezoni Zadruge?

- Ja Brendona obozavam. On je tako svoj i originalan i snalazi se i pliva gde god ga baciš. Postujem Miću, Stefana, Rialdu i Sandru, Anu. 

 

 

Da li si razmišljala da ponovo uđes rijaliti?

 

- Ne bih ponovila učešće u Zadruzi, ali bih uvek ponovila prvo iskustvo. Drago mi je sto sam bila deo tog formata.

 

 

 

Dobra si sa Nenad Aleksić Ša, da li si se čula sa njegovom suprugom Ivanom, kako se ona oseća?

 

 Što se Ivane tiče, njen dogovor sa Nenadom je da se ne oglašava povodom njegovog učešća i biće dosledna. Zadruga je mesto gde bi se čovek družio sa nekim sa kim napolju kafu ne bi popio. Mesto gde u ljudima tražiš dobre strane ( a svako ljudsko biće ih ima) jer ne možeš da budeš sam. Vidi se da Nenad ima naklonost ka Tari, nesvestan kako to izgleda napolju. Što se tiče emocija, ne mogu ni u čije ime da pričam. To zna jedino on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SvetlanaP

22.02.2021 13:18

Visnja i Miljan bi bili najbolji voditelji Pitam za druga na Red tv! Pitam se samo gde su nasli onu netalentovanu Anu koja ima fond od 10 reci i onu dosadnu Sopicku koja je umislila da je mnogo pametna