OTKRIVENA VELIKA TAJNA KOJU KRIJE STEFAN KARIĆ: Smuvao Jovanu zbog pokojne Dijane! Sve je počelo zbog OVOGA

Autor: Republika

Zadruga

13.02.2021

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić je uspeo da rasturi vezu Jovane Ljubisavljević. Ona je pre očima javnosti napustila dečka Luku sa kojim je u vezi tri godine i uplovila u romansu sa poznatim zavodnikom iz Zadruge.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić

Kako piše Svet i Skandal, Karićeva velika ljubav pokojna misica Dijana se družila sa Jovanom, ali je to prijateljstvo prekinula upravo zbog njega. Međutim, kako je ispričao njegov drug, on je pre ulaska u Zadrugu sanjao Dijanu i ona mu je rekla da je Jovana devojka kakvu zaslužuje da ima!

- Stefanu Jovana uopšte nije bila draga u vreme kada se družila sa pokojnom Dijanom, ovo što sada za nju u Zadruzi pričaju da je lisica, da je opasna, to je mislio i on kada  je upoznao pre pet godina. Karić je tada bio u vezi sa pokojnom Dijanom, a ona se družila sa Jovanom, ona ih je upoznala, međutim nakon trećeg susreta Stefan je popričao sa Dijanom i rekao joj da smanji druženje sa Jovanom jer smatra da ona nije dobro društvo za nju. Čak mislim da su se pokačili jednom prilikom, pa je nakon toga Dijana prestala da se druži sa njom - priča izvor blizak Stefanu. 

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Stefan i Dijana

- Sad je stefan okrenuo ploču i to zato što je malo pre ulaska u Zadrugu sanjao Dijanu koja mu je rekla da je Jovana divna devojka i da su oni idealan par. Njega je ovaj san danima mučio i o tome je po ceo dan razmišljao. Baš se čudio da ga je Dijana baš to savetovala u snu, pa veruje da je to neki znak. Nije mi najavio da će da smuva Jovanu, ali odlično ga pozanjem i vidim da su kliknuli na prvu čim je ušao. Ja verujem da on i unutra razmilja o otome snu, a pošto mu se sa Jovanom energija i hemija baš poklopila, nema sumnje da je sve više siguran da treba da se upusti u vezu sa misicom. Ništa nije bezveze, to što je sanjao Dijanu mu je dalo zeleno svetlo da se zbliži sa Jovanom. A pošto su Jovana i Dijana prekinule kontakt, verujem da se ne bi upuštao u odnos sa Jovanom da mu Dijana nije došla u san. On je Dijani kada je mučenica bila na samrti, obećao da će paziti sa kakvim devojkama se ušušta u veze i da će se truditi da prema njima bude kavaljer i džentlmen - objašnjava izbor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading