JOŠ JEDNA ŽRTVA KULIĆKE: Danijel zajahao Miljanu, ZOLI svanulo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvarno mi se dopadaš, imaš nešto što druge nemaju. Mene je otac zamolio samo da ga ne brukam, važno mu je samo da ne muvam Minu i Maju, rekao je maneken Nišlijki.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vrela akcija

Miljana Kulić je odlepila za novim učesnikom manekenom Danijelom Višićem, ali ni on nije ostao imun na njenu harizmu, pa su nakon dva dana muvanja završili u krevetu.

Naime, nakon što je Miljana prebila bivšeg verenika Lazara Čolića Zolu jer on nije želeo da ima seksualne odnose s njom, okrenula je drugi list. Priznala je da se zaljubila u manekena koji je prošlog vikenda ušao u rijaliti, ali i on je otkrio da mu ona prija, kao i da je njegovi obožavaju, a onda je nakon emisije "Pitanja gledalaca" pala vrela masaža u bračnom krevetu.

- Otkako se pojavio Danijel, meni se sve promenilo. Ja sam bivšeg zaboravila zbog Zole, sada se pojavio Danijel, pa ću zaboraviti Zolu. Ja sa Danijelom spavam, ustajem, pričamo o svemu, ja ga grlim, mazim, a on je meni sjajan baš. Bila mi je potrebna ta muška pažnja. Lazar je namerno ušao u vezu sa mnom i nakačio se na mene kada je ušao u "Zadrugu 2" - pričala je Miljana puna pozitivne energije, kao da nije tukla Lazara pre nekoliko večeri, pa nastavila:

- Mene je momak oduševio kada je ušao, ali sam ga napala zbog Vladimira, ali kada se predstavio, osetila sam leptiriće u stomaku.

Nakon njenog priznanja ustao je i Danijel, koji je sve šokirao kada je rekao da mu se Kulićka dopada i da je veoma seksi.

Zola: Hvala ti bože, samo da mi je skineš sa grbače. Videćeš ti ko je ona, ima da te teroriše i u krevetu i ovako

- Meni se ona stvarno sviđa. Miljana mi se je zanimljiva kao lik i za 90 posto kuće je bolja od svih. Ima nešto što neke ovde nemaju. Čekam da završi sa Zolom, pa da krenemo nešto. Ona zaslužuje nekoga ko će da je voli i da joj da pažnju. Ja ću joj pomoći da se sredi, ima zajedno da treniramo i smršaće. Voleo bih da je drugačija, a ja ću vam pokazati da ona to može - rekao je maneken, a Čolić se ubacio:

- Hvala ti bože, samo da mi neko ovu bolesnicu skine s grbače. Videćeš ti ko je ona, ima da te teroriše i u krevetu i ovako.

Miljana nije htela da odgovara na Zoline provokacije pošto je bila raspoložena, pa se s novim budućim dečkom uputila na Rajsko ostrvo. Čim su stigli, odmah je legla kraj njega, pa krenula da ga grli i mazi, a on nije odbijao njeno maženje. Kako im je spavaćoj sobi bilo hladno, oni su otišli do sobe za rehabilitaciju, gde je Kulićeva pričala Danijelu da se neće pomiriti sa Zolom i da želi da bude s njim u vezi. Njih dvoje su razgovarali o zadrugarkama, a onda je Miljana zamolila manekena za pomoć. Njoj je bila potrebna hot masaža, a mladi zadrugar je odmah rešio da joj pomogne, pa se bacio na posao. On ju je zajahao i krenuo da je masira i ljubi po vratu.

 

- Molim te ispritiskaj me najjače što možeš. Sedi na mene i stisni me. Budi muško, odozgo počni, pa idi dole prema guzi - ponavljala je Miljana.

- Mene je otac zamolio samo da ga ne brukam, da ne budem sa Minom Vrbaški i Majom Marinković, a sa tobom mogu da radim šta hoću - rekao je maneken, a starleta ga je pitala šta je njegov otac rekao za nju.

- Tebe moji obožavaju - odgovorio je Danijel, koji je jednog momenta počeo da se skida jer mu je postalo mnogo vruće pored Nišlijke.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Maja: Nikada ne nosim gaćice!

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan klip odnosa Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe, gde se videlo da ona ne nosi donji veš. Onda su zadrugari počeli da komentarišu ovaj video-snimak.

Matora: Videla se lepa profiterolica.

Maja: Mene je sramota, ne znam ko je primetio, Milica Kemez? Pa dobro, znaš kako. Ja ne znam ko je to video od njih dvoje, pa šta. Ne nosim nikada gaćice, pa šta sad.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ratko

13.02.2021 11:52

Jaši, jaši, svi smo naši.