POTRESNA ISPOVEST MIŠELOVE PORODICE:Prošli su kroz PAKAO sa Kulićkama, dobilijali batine i pretnje...

Autor: Republika.rs

Zadruga

12.02.2021

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama!

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Mišel i Miljana

Poznato je to da je Miljana Kulić u prošlosti bukvalno proganjala pojedine javne ličnosti među kojima je bio i  Mišel Gvozednović, koji je u tom periodu bio zvezda u usponu.

Sada su zadrugareva majka i brat ispričali kroz kakve su sve muke prolazili sa Kulićkom, pa čak i to da je došlo do fizičkog okršaja.

 

Pevačeva majka Hana je ispričala da je upravo ona ta koja je fizički povređena, te da je na nju nasrnula Miljana, a ne ona na nju, kako je Kulićka više puta pomenula u rijalitiju.

 

-Dolazila je stalno, dobacivala svakakve uvrede i gluposti pre ograde, mi smo je zamolili da nas ostavi na miru, jer samo što smo došli iz Holandije, ona je posle 10 minuta bila ispred kapije. Sela je u taksi i nastavila da kruži. Ja sam u jednom momentu izašla, a ona je sedela u taksiju ispred kapije. Ja sam prišla i pitala je kroz prozor "Dobro, Miljana, šta tražiš u ovo doba noći ispred moje kuće?" Da bi ona, za šta ja imam svedoke, ona je mene udarila iz ruke, preko nosa. To nije bio šamar, ona me je opalila preko nosa! Ja sam se uhvatila za nos da vidim da li je sve u redu, a ona je tada povikala taksisti da vozi. Nakon toga su je uhapsili - počela je priču Hana za SrbijaDanas.com, pa ispričala i detalje kako je išla u policiju da da izjavu.

- Dobro je što to veče nisam bio tu, ja stvarno ne znam kako bih reagovao - dodao je Saša Gvozednović.

Mišelova majka je otkrila i šta zamera Mariji Kulić kao majci, a ono što je šokiralo je to da je Hana više puta videla i Mariju sa Miljanom kako šetaju pored njihove kuće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading