Tata Osman dao sud o novoj snajki:Evo šta je KARIĆ rekao o vezi STEFANA I MISICE!

Autor: Republika.rs

Zadruga

10.02.2021

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez njegovog komentara ne može da prođe.

RepublikaFoto: youtube.com/pinktv
Osman Karić

Osman Karić komentarisao je vezu u koju je juče uplovio njegov sin Stefan kada se posle nekoliko dana zavođenja napokon poljubio sa Jovanom.

Zadrugarev otac zadovoljan je novom snajkom, a po svemu sudeći uskoro će i svadbu da sprema:

-Što se tiče ulaska u vezu Stefana i Jovane jako sam srećan. Iz priloženog se videlo da će do te veze doći pre ili kasnije, jednostavno taj fluid, hemija koja kulja iz njih ubrzala je kontakt, pa samim tim i brzi ulazak u vezu. Stefana dugo nisam video ovako srećnog i prosto ozarenog, mislim da je napokon našao devojku (ženu) za duži vremenski period. Naravno, Jovanu ne poznajem, nisam u njenom mozgu da bih znao šta misli, mogu samo da verujem u ono što vidim, vreme će pokazati - rekao je Osman za Pink.rs.

 

S obzirom na to da je misica u rijalitiju javno ostavila dečka zbog Stefana, pa su joj se pomalo i vratile emocije prema njemu, pitanje je koliko će ova romansa potrajati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
SvetlanaP

11.02.2021 07:14

Rumenko, Osmanov avatar je zadovoljan sto mu je sin maznuo lisicu. Slican se slicnom raduje. Savrseni su par pa cak iako ona moze da mu jede sa glave. Ma nema veze, pare sve ucine lepsim i boljim.

MladenBg

11.02.2021 07:39

Zar je ovo normalno??? Kad god sincic nadje devojku, javlja se tatica da aminuje ili ne!? Odvratno.