Janjušević bez blama progovorio: IMAO SAM SE*S SA MUŠKARCEM, prvo je bolelo, pa je posle bilo lepo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam znao gde se nalazim. On mi je rekao: "Okreni se ovako." Sve sam zvezde prebrojao. Nikad kraja. Ali kad je počeo da dira prostatu, to mi se baš svidelo, rekao je Janjuš.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš priznao je da je imao neprijatno iskustvo kada mu je lekar gurao prste u analni otvor, prilikom čega je imao osećaj da ima seks s muškarcem.

Zadrugari su tokom večeri igrali igru gde su devojke iz Bele kuće na osnovu odgovora na pitanja koja su postavljala birale svoj tip momka. Pitanja su bila veoma neprijatna i intimna u zavisnosti od zadrugarke koja ih je postavljala. Kada je došao red da Rialda Karahasanović izabere svoj tip muškarca, ona im je postavila sledeće pitanje.

Janjuš: Sa 35 sam izgubio nevinost

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Misica zaboravila na dečka, u vrelom zanosu sa Karićem

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su se na žurki poljubili i tako uplovili u vezu nedelju dana nakon njenog raskida s Lukom. Iako je prošle nedelje na radiju tvrdila da Stefan nije razlog za raskid, misica je ovim potvrdila da se ipak zaljubila u Karića i da je zbog njega donela konačnu odluku. Nakon žurke oboje su otišli na spavanje, svako na svoju stranu, ali je pre toga na vratima spavaće sobe pala još jedna runda vrelih poljubaca za laku noć.

- Koliko vam je seks bitan? - pitala je Rialda.

- Ne toliko - rekao je Ša, pa ispao iz igre.

- Odmah sedi, posle ovoga me ništa ne zanima - rekla je ona i nastavila da rešeta s još gorim pitanjima, gde je Janjuš priznao da je imao mušku ruku unutar svog rektuma.

 Janjuš: To je moje prvo i poslednje seksualno iskustvo s muškarcem

- Da li ste imali odnos s istim polom? Ne mora seks, ali neki eksperimenti u mladosti - nastavila je pevačica.

- Jesam, iskreno, na kontroli za prostatu, lekar mi je gurnuo prst. Nisam znao gde se nalazim. Rekao mi je: "Okreni se ovako." Sve sam zvezde prebrojao. Imao sam osećaj da me je lekar je*ao. Kao da ne fistuje rukom. Ma kao da je cela upala u mene. Nikad kraja. Ali kad je počeo da dira prostatu, lepo je bilo. Počeo da mi se diže, sunce ti je*em. Rekoh, samo da on ne vidi. Posle su me svi zaje*avali da sam imao seks s lekarom. Eto. to je moje prvo i poslednje seksualno iskustvo s muškarcem. Tad sam izgubio i nevinost. Sa 35 sam izgubio nevinost - priznao je Janjuš, dok su se svi smejali njegovim rečima.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Ša gađao Necu flašom, pa kažnjen honorarom

Nenad Aleksić Ša hteo da bije jedva punoletnog Necu Lazića zbog toga jer ga je provocirao na konto Tare Simov.

Nakon što je Filip Car napravio dramu zbog krađe budžeta za žurku, Ša je ušao u sukob s ovonedeljnim vođom. Oni su se raspravljali zbog Tare jer ga je Neca isprovocirao s imenovanjem Simove za njegovu devojku, nakon čega je i obezbeđenje reagovalo.

- Je*em li ti mamu krvavu u pi*ku. Mala pe*erčina raspala. Je*e me da mi je Tara devojčica. Je*em li mu mamu pe*ersku u pičku. Pe*erčino, je*aću te cele noći. Premazani (misleći da je Rom), ima da te bijem kad izađemo napolje - rekao je Ša.

Nakon verbalnog okršaja, on je gađao Lazića flašom i pogodio ga u leđa, nakon čega je kažnjen nedeljnim honorarom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading