(VIDEO) HAOS U ZADRUZI! Stefan Karić ukrao budžet, Tara krenula da uzme još novca!

Autor:

Zadruga

08.02.2021

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neca im pomutio pamet!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Lazic Neca

U toku je raspodela budžeta u Beloj kući. Ovonedeljni vođa je Neca Tiktoker, a naredni zadrugar kojem je Neca dao budžet bio je Stefan Karić kome je Neca dao mali budžet, a onda je Karić ukrao još 1000 dinara.

- Stefan Karić je dobio mali budžet, u stvari srednji jer je uzeo 1000 preko - rekao je Neca.

Jovana Ljubisavljević je nastavila svađu sa Necom jer je on izneo da je ona njemu rekla da mora da joj da veliki budžet.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Đedović

Naredni budžet bio je za Zerinu Hećo.

- Zerina je osoba koja je uvek bila dobra prema meni, ali njoj ovo ne prija, nedostaje joj ćerka, i zbog nje se bori. Ne pali se na ove ljude, nebitni su za tebe, a ti imaš dobro mišljenje za sve. Uplašio sam se kada si ušla, ali te volim - rekao je Neca.

Marko Đedović se sukobio sa Paulom Hublin zbog budžeta za kućnu hemiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Lazic Neca

- Niko iz budžeta nije uzeo više od 50 dinara za hemiju, a ti Paula ćuti tu za tebe je tvoj dečko rekao da si stipsa - rekao je Đedović.

- Nije realno to što vi radite - rekla je Paula.

- Ja sam uzeo pare za hemiju, koliko puta si pitala za 50 dinara - vikao je Đedović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Paula Hublin

- Što se tiče Frana, prznica si, dragi ste mi i ti i Paula, i treba da budete zajedno - rekao je Neca i dao Franu mali budžet.

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov su dobili male budžete.

- Ja ću da uzmem još 1000 dinara jer ja zaslužujem srednji budžet, ja sam uvek bila na tvojoj strani, tešila te, dala ti sve što mogu e sada ću da uzmem budžet za sebe, a ukrašću ti sve što budeš kupio -  rekla je Tara i ustala da uzme još 1000 dinara, ali joj nisu dozvolili.

 

- Tara ti nisi loša osoba, ali gušiš Ša sa svojim ponašanjem, ne smeš da dozvoliš one situacije kada se ljubite u vrat, jer to ne rade drugari, vi delujete kao ljubavni par a to nije normalno - komentarisao je Neca.

- Ša je osoba koje ima mišljenje o svima, ali ga ne iznosi, moraš biti iskreniji prema svima. Tebe Tara dovodi u psihičko razaranje, juče ono u pušioni je sramno. Prgav si mnogo, vređaš me često, iako to nisam zaslužio - rekao je Neca.

Detaljnije pogledajte u video- prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading