IVANA ŠAŠIĆ OPLELA PO MAJI: Bivša zadrugarka otkrila sve o cimerkinim švaleracijama za koje do sada NIKO NIJE ZNAO!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

06.02.2021

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici rijaliti šoua "Zadruga", ni u četvrtoj sezoni ne mogu da se sjedinem, te i ovaj put nastavljaju sa ogovaranjima i pljuvanjima. Neprijateljstva se sklapaju više nego prijateljstva, a čak i oni koji su bili u dobrim odnosima razočarali su se jedni u druge i prekinuli druženje.

Foto: Printscreen
Ivana Šašić i Maja Marković

Ništa bolje nije ni u spoljnom svetu, pa dojučerašnji cimeri jedva čekaju da popljuju jedni druge u medijima. 

Niame, poslednjih nedelja sve više se priča o Maji Marković, koja je ostavila dečka Jovicu Putnikovića, koji se oporavlja od teške nezgode na motoru, zbog cimera iz rijalitija Alena Hadrovića. Otkriveno je da je Maja imala još neke afere u spoljnom svetu, a osvanuli su i snimci na kojima puši džoint i moli određenog muškarca da ga oralno zadovolji.

Njeni cimeri su zgroženi njenim ponašanjem, a pevačica Ivana Šašić tvrdi da postoji još Majinih afera u spoljnom svetu za koje niko ne zna.

RepublikaFoto: Časlav Vukojičić
Ivana Šašić

- Sto se Maje Markovic tiče, isplivalo je na površinu sve o čemu sam govorila dok sam bila u rijalitiju. Ona je osoba koja je nepodobna da se brine o detetu, loša je majka. Pitanje je sta je sve radila napolju, a čula sam da je imala razne afere. Svašta je došlo do mojih ušiju, ali ne bi bilo loše da ona o svemu tome priča u Imaginarijumu. Nije moje da ulazim u tuđe zivote i brinem o tome ko sa kim spava, ali ona mora da bude svesna da ima kod kuće dete, koje će sutra da poraste da čita o svemu tome šta je njegova majka radila. Očigledno voli da menja muškarce, ali to je njen lični izbor. Tek će da se pokaže ko je ona zapravo - rekla je Ivana za portal "Republika.rs".

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marković

Osim Maje, Ivana je negativno komentarisala i Sandru Rešić, pored koje je sedela dok je bila u rijalitiju:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sandra Rešić

- Sandra Rešić me iznenađuje iz dana u dan. To je osoba koja je u Zadruzi najveći folirant. Znam da ne podnosi Alena Hadrovića, ali mu to nikada ne bi rekla u lice. Nekoliko puta sam rekla da je dvolična, ona tako funkcioniše tamo. Retko kome misli dobro, a navodno je sa svima u dobrim odnosima. Neka je pita neko od novinara zbog čega ne moze očima da gleda Alena i šta je skrivio. Verujem da to ne sme da uradi - rekla je Ivana Šašić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ermina

07.02.2021 11:41

Šašić je Promašić. Promašila mesto i vreme za izjave. Zašto to nije kazala u Zadruzi?