(VIDEO) NAJGLUPLJU SI IZABRAO! Sanja Marinković BRUTALNO IZVREĐALA zadrugarku, naočigled njenog dečka!

Autor:

Zadruga

06.02.2021

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema ni trunke srama!

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Sanja Marinković

U studiju kod Sanje Marinković  pre par meseci gostovali su aktuelni zadrugari, između ostalog i Stefan Karić, Janjuš i Mensur.

Naime, u jednom momentu voditeljka poznata po tome što je bez dlake na jeziku, pitala je crnogorca Ajdarpašića koji je u tom trenutku još bio sa Minom Vrbaški koju bi zadrugarku izabrao da može od ponuđenih da je singl. Da li je to Iva Grgurić, Ivana Šopić ili  Maja Marinković?

Na šta je on šokirao odgovorom.

 

 

- Mensur, sa kojom zadrugarkom biste želeli da razmenjujete nežnosti bez kamera da možeš i da si singl, popio si litar viskija pa se jednostavno desilo, zadrugar je na to ko topa odgovorio Maja Marinković

- Najgluplju si izabrao, tu joj je dečko bre.

DetaLje pogledajte u prilogu OVDE

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ex faca

07.02.2021 08:16

I tebe je neko nekad izabrao, dok si manje laprdala, čovek ukapirao da si sve gora pa pobegao. Previše se ceniš i sebi dotvoljavaš, a godine te gaze, zamor materijala, postaješ promašena investicija.

Odgovori 15 0
Božin

07.02.2021 11:55

Nema gore od Sanje.

Odgovori 16 0
Kuki

07.02.2021 12:03

Sanja reklamira razvode brakova i žene raspuštene.

Odgovori 17 0
Van Halen

22.02.2021 06:23

Najgore je kada umislis da si pametan. Ima li neko da kaze ovoj sto kresti da su joj emisije nesto najgluplje sto moze biti. Mogu da zamislim ko nju gleda. "Novinarka".... pa kada mogu konobari da budu novinari... moze i ona... ha ha ha.