Isplivali dokazi! Maji ODUZIMAJU STARATELJSTVO?

Autor: Republika.rs

Zadruga

06.02.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učešće u rijalitiju bi moglo mnogo da je košta!

RepublikaFoto: instagram.com//rijaliti-zajebancije

Maja Marković ušla je u rijaliti "Zadruga" 6. septembra prethodne godine i odmah prukla pažnju, međutim, mnogi nisu ni slutili kakve će se pikanterije iz njenog života tek saznati u mesecima koji su došli posle.

- Imam 23. godine i  po zanimanju sam medicinska sestra. Za sebe mogu reći da nemam mnogo mana, možda nekad prebrzo donosim odluke. Inače sam uporna, volim da se družim, igram, pozitivna sam i tu sam da unesem pozitivnu energiju i budem to što jesam - rekla je Markovićeva, pa dodala: 

- Nisam sama, imam verenika i dete i sa njima živim. Što se tiče veza u Zadruzi, toga naravno neće biti. Moj sin Andrija će mi veoma nedostajati - govorila je Maja u profilu predstavljanja, neposredno pre ulaska u Belu kuću.

Nije joj puno trebalo da sve ove reči pogazi i padne u zagrljaj Alenu Hadroviću.  Verenika Jovicu zaboravila je i brže nego što bi iko mislio, čak je oborila i rekord Slobe Radanovića u prvoj sezoni, a o sinu gotovo i da ne govori.

Tokom svih ovih nedelja posvetila se isključivo novoj vezi, a mnogi smatraju da je u Alenu našla i finansijsku sigurnost  obzirom na to da je on menadžer nekoliko beogradskih lokala.

I dok ona sve ovo vreme vodi buran život u rijalitiju, još je burniji onaj koji je vodila van ovog imanja.

Foto: instagram.com//rijaliti-zajebancije

Jedan po jedan dokaz polako izlazi na videlo i pokazuje da je Maja  godinama unazad vodila veoma raskalašan i promiskuitetan život, ne misleći ni najmanje na svoje dete. 

Prvo su isplivali snimci kako bez pardona propagira konzumiranje marihuane ( možete videti klikom OVDE) , a onda i kako se ne trezni. U jednom od snimaka ona je tolik pojana da je počela da se valja ko podu sobe i skida gola, dok je muškarac sa druge strane snima. Za sve to vreme, sin je u stanu sa njom.

Snimak koji je možda i najviše potresao javnost je onaj na kome se snima kako dečka moli da imaju seksualne odnose i ljuti se na njega što je ignoriše. Zatim eksplicitno govori o tome šta bi mu sve radila, kao i šta su već radili dok se u pozadini čuje plač njenog sina na koji ona uopšte ne obraća pažnju.

Maja je upozorena na to da se snima i da bi ovakvo njeno ponašanje mogli svi da vide, ali nju to nije zanimalo ni najmanje.

 

 

Nedavno se za medije oglasio i njen bivši muž, rekavši da je laž da je Maja tokom boravka u rijalitiju ostavila dete kod svojih roditelja, već da je dete kod njega. Markovićeva očigledno i ne zna gde joj se nalazi sin, niti je to interesuje dokle god joj cveta ljubav sa Hadrovićem. 

Zbog zanemarivanja deteta i nedoličnog ponašanja, Maji bi moglo biti oduzeto starateljstvo. 

Prema Porodičnom zakonu Srbije i članovima 68. i 69. Maja je prekršila deo koji se odnosi na savesno roditeljsko staranje. Da se i ne pominje propagiranje  konzumiranje nelegalnih opijata zbog kojih bi mogla zavšriti i iza rešetaka.

RepublikaFoto: youtube.com/nikola.soilkovic
Rani radovi Maja Markovic

Maja se oduvek nesavesno i promiskuistetno ponašala, što pokazuju i snimci nastali na festivalima u Kovinu koje je redovno posećivala.

- Maja je oduvek brinula samo o sebi i novac joj  je bio najvažniji. Sa muškarcima je bila samo kako bi zadovoljila svoje potrebe i kako bi je neko finansirao, dok uopšte nije brinula kako će taj neko brinuti o njenom sinu i da li je pouzdan uopšte - rekao nam je izvor blizak Markovićevoj, dodavši:

-Čak i kada je provodila vreme sa detetom, nije pazila na ponašanje, već je često bila pijana i nije umela da se brine ni o sebi, a ne o njemu. Kada ga je vodila sa sobom po Beogradu, uvek joj je neko drugi brinuo o sinu, njoj je predstavljao opterećenje i obavezu. Strašno je  kako se ponaša i to javno pred svima. Jednog dana će njeno dete videti sve ove snimke! - završava priču naš izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Čavka

07.02.2021 11:49

Zaslužila je.

Odgovori 10 0
Ermina

07.02.2021 21:29

Centar za socijalni rad nije smeo da ostavi dete bez majke i bez oca 10 meseci. Užas!