(VIDEO) Maja Marinković i Miljana NA STUBU SRAMA, SVI IH NAPALI! Pričale ste da Luna Đogani moli za ljubav, a šta vi radite?!

Autor:

Zadruga

04.02.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izblamirane javno!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić i Maja Marinković

Tokom sinoćne emisije gledaoci su imali zanimljivo pitanje za Miljanu Kulić i Maju Marinković.

Naime, njih je zanimalo zbog čega su osuđivale Lunu Đogani kada je molila za ljubav, a sada one to rade.

- Slažem se, dosta sam se ponizila u svojim vezama, prestala sam to da radim, ne želim više da se bavim time - rekla je Maja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić i Maja Marinković

- Što se tiče Lune Đogani, ja sam je komentarisala kada je bila u vezi sa oženjenim čovekom. Moguće da sam je prozivala za Marka, ali ja se ne sećam. Život navodi u razna iskušenja, nisam se nadala da ću pored svega u životu što imam, ovo što sam postigla za pet godina, da od najzgodnije i najpoželjnije devojke napravim se u trokrilni šifonjer. Ja smatram da u ljubavi nema ponosa, izvinjavam se Luni. Smatram da je ona uspešna, bila je pobednica, smatram da je išla srcem iako su je neki osuđivali, ne mogu da kažem. Nisam ni lepša, ni zgodnija, ni bolji čovek -  priznala je Miljana.

 

- Poradila sam na sebi u fizičkom, ali nisam u psihičkom smislu. Dosta sam se ponizila i molila za Janjuševu ljubav. Čorba i ja imamo super relaciju, ne mislim da me izblamirao, mislim da nije bio korektan kada je završio na ružan način - rekla je Maja dok su svi tvrdili da ju je Milan Janković Čorba ponizio. 

- Meni je žao što se ona sada tako oseća, neka bude da sam je ponizio, ali sam ja shvatio da želim da izađem iz tog odnosa -  rekao je Čorba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading