MAJKA MINE VRBAŠKI PROSI ZA ODEĆU

Autor:

Zadruga

15.11.2017

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka učesnice "Zadruge" Mine Vrbaški Ivana Vrbaški, usled nedostatka novca, molila je butike za pomoć da bi obukla svoju naslednicu dok je u rijalitiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Pink.rs
Mina Vrbaški

Naime, porodica Vrbaški se nalazi u jako teškoj finansijskoj situaciji, a majka zadrugarke Mine daje sve od sebe da bi ćerki obezbedila sve što joj treba u rijalitiju. Pošto nema dovoljno novca da bi naslednici kupila garderobu koja joj je potrebna, Ivana se preko društvene mreže Instagram obratila buticima koji se bave onlajn prodajom, te molila za pomoć. Minina majka je stupila u kontakt sa više radnji i nakon što su je mnogi odbili ona nije odustajala. Došli smo u posed poruke koju je Ivana slala internet-prodavcima, a ona glasi:

 Ivana: Jako teško živimo, kontaktirala sam sa buticima i tražila pomoć da mi daju odelo za ćerku

- Dobar dan! Ja sam majka Mine Vrbaški, koja je trenutno u rijalitiju "Zadruga". Moram da vas pitam da li ste raspoloženi da mi na neki način pomognete. Skupljam za nju zimsku garderobu i obuću jer nisam u mogućnosti da joj kupim... Tako bi i vas reklamirali, a meni biste mnogo pomogli. Hvala u svakom slučaju!

Međutim, ovog puta Minina majka nije imala sreće, te je odgovor bio negativan.

- I ja sama ovako zarađujem za svoje dete i bolesnu majku, i to radim na procenat. Vrlo rado ću vam dati broj od veleprodaje, pa zaradite!

Stupili smo u kontakt sa Ivanom Vrbaški, koja je potvrdila slanje pomenute poruke, te poručila da pošto nema novac nije je sramota da moli za pomoć koja njenoj ćerki treba.

- Ja sam pre dva meseca ostala bez posla, morala sam da dam otkaz kad mi je majka završila u bolnici. Ona je nepokretna, potrebno je da je neko stalno uz nju, a moja plata u staračkom domu nije bila dovoljna da pokrije plaćanje žene da se brine o njoj. Sad kad ne radim, jako teško živimo. Mlađi sin mi ide u vrtić, i to je dodatni trošak. Mina je u rijaliti ponela šta je imala, međutim, njima tamo treba dosta stvari. Kontaktirala sam sa buticima i tražila pomoć, nije to sramota! Pristali su iz jednog da mi pomognu i jedna devojka Minin fan mi je poslala neku odeću. Meni to mnogo znači i hvala im - poručila je Ivana za Srpski telegraf.

Inače, Mina je više puta istakla da je u rijaliti "Zadruga" ušla da bi zaradila dovoljno novca za lečenje bake i kako bi poboljšala finansijsku situaciju porodice.

Slobin polubrat: Luna me nervira!

Polubrat zadrugara Slobe Radanovića Radenko Radanović otkrio je da će podržati svaku Slobinu odluku iako ga nervira ponašanje njegove nove izabranice Lune Đogani.

- Slobu ću podržavati i da je najgori na svetu, moj je. Podržavam ga uvek, u svakom smislu te reči. Sve što je Draginja rekla za Kristinu, sve je živa istina. Kristinu sam za pet godina ukupno video možda deset puta, oni su uglavnom bili u Beogradu - rekao je Slobin polubrat za portal Pink.rs, a potom se osvrnuo i na Lunu:

- Pa ne znam... Malo me nervira to njeno ponašanje, ali mlada je. Ako je on srećan s njom, ja sam još srećniji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading