ČESTITKE SAMO STIŽU! Slavlje u domu VUKA MOBA!

Autor: Republika.rs

Zadruga

28.01.2021

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poseban dan!

RepublikaFoto: instagram.com/vukmob1
Olja i Vuk

Vuk Mob nedavno je napustio velelepno imanje u Šimanovcima i pohitao u porodični dom gde ponovo uživa sa svojom verenicom Oliverom, a danas imaju poseban razlog za slavlje.

Naime, bivši zadrugar danas proslavlja rođendan koji za njega ima posebno značenje jer će mu se želje ostvariti i brže nego što misli  s obzirom na to da će njegova verenica kroz par nedelja roditi njihovo prvo dete.

 

Fanovi su Vuka obasuli rođendanskim čestitikama, a svakako je najemotivnija ona koju je dobio upravo od svoje drage:

Mužu moj mirišljavi, mekani, srećan rođendan. Kroz par nedelja ću ti roditi najlepši poklon, pa je 1:0 za mene i ne znam šta bih lepše mogla da ti dam. Znaš da ću zauvek stajati uz tebe i da ću se boriti za naš mir i odnos koji imamo od prvog dana. Ovo je još jedan u nizu rođendana koji ćemo dočekati zajedno iako ne voliš svoje rođendane i bude ti neprijatno kad te svi grle i ljube. Zahvalna sam bogu na tebi i načinu na koji smo uspeli da se sačuvamo. Imam dosta želja, ali najveća je da ostaneš moja mekana masa žabaste energije. Želim i da mi čupaš obraze još hiljadu puta više i da nikada ne prestane ovo što imamo i od čega će mi jednog dana pući srce. Volim te više od svega i više nego što ćeš ikada moći da znaš - istakla je ona na društvenoj mreži.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading