BOLNA ISTINA MINE VRBAŠKI: Oca sam srela na ulici, nemamo nikakav kontakt...

Autor: Republika.rs

Zadruga

28.01.2021

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresno..

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

Mina Vrbaški  prošla je kroz nekoliko sezona rijalitija "Zadruga" i uvek imala veoma turbulente i fatalne odnose sa muškarcima.  Gledaoce je zanimalo zbog čega je to zapravo tako.

Milan Milošević je za crnim stolom upitao Minu da li njen odnos sa muškarcima ima veze sa tim što je sa svojim biološkim ocem u lošem odnosu i što nije imala očinsku figuru u životu

 Da li tvoje ophođenje prema muškarcima, ti stalno želiš njihovu reakciju, akciju, da li to ima veze što si pričala sa Aleks na krevetu o očevima? - upitao je Milan.

 

Mina je objasnila u kakvom je danas odnosu sa svojim ocem i ponovo pokrenula za nju bolnu temu:

- Ja sam pričala da nikada nisam imala nekog pored sebe i uvek sam se pitala kako je to imati neku mušku stranu i ličnost. Mislim da je to veliki utisak na mene ostavilo i da, ogorčena sam na muškarce, svaki put kad ga vidim, ja ga pljunem, ali nadam se da će se to promeniti. Videla sam skoro oca posle rijalitija, u Inđiji, on inače nije ovde, živi preko, ja sa njim nisam u kontaktu, niti se čujemo, niti viđamo, on i ja nemamo komunikaciju posle nekih stvari. Meni je mama bila sve, imala sam ujaka i babu. Moja mama nema nikakav odnos sa njim, posle toliko godina koliko je prošlo, da oni nisu bili u komunikaciji, i posle nekog vremena kada su se videli u Inđiji, oni su se javili jedno drugom, a ja sam samo prošla, on me neće zanimati u životu, ja znam kako je bilo kada sam bila mala, kada nisam bila prihvaćena, moja mama nije htela u toj kući da žive... Znam kako su me gledali, nisam bila prihvaćena, a moja druga sestra Nina je bila prihvaćena, ima tu milion situacija, baš ne bih o tome pričala - odgovorila je zadrugarka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading