Zadrugarkin otac ZAKLAO čoveka: UBISTVO ŠOKIRALO SRBIJU!

Autor:

Zadruga

27.01.2021

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Nova učesnica Zadruge Dragana Burmazović privukla je veliku pažnju ukućana, naročito zbog poznanstva sa Mišelom Gvozdenovićem i ranijim obostranim simpatijama koje nisu krili.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Burmazović

Prilikom njenog ulaska voditeljka Dušica Jakovljević otkrila je da ova zadrugarka ima tešku životnu priču, o kojoj Dragana nije bila spremna da govori.

 

 

 

Ipak, ekipa ružićaste televizije stupila je u kontakt sa njenim rođakom i otkrila da je njen otac Milenko Burmazović ubio čoveka koji je njenoj sestri donirao bubreg.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Burmazović

- To se sve izdešavalo 2007. godine. Teška je to priča. Sve je to počelo tako što su Milenko i Dragoslav Tešić sreli i on mu se požalio da Verici treba novi bubreg, pošto su joj oba otkazala, a ni njegov ni Miličin (Draganina mama) nije odgovarao. Dragoslav je odmah rekao da će donirati bubreg ukoliko bude odgovarao i to se i desilo krajem marta 2006. godine. Milenko je tada Dragoslava nazvao i svojim "pobratimom", počeli su da se druže, bio je zahvalan jako za ono što je uradio za njegovu ćerku. Međutim, odjednom se sve to promenilo.

Milenko je živeo i radio u inostranstvu i kada je došao jednom prilikom, Milica i on su otišli kod Dragoslava, tu je ispala svađa, Milenko je bio poznat po tome da bude težak kad popije i nije mu bilo prvi put da bude nasilan prema Milici. On je nju tu izvređao, nazvao kurvom, udario je, Dragoslav je odmah skočio, došla je policija koja je uhapsila Milenka. Milica je tada otišla u Sigurnu kuću. Kada je Milenko izašao iz zatvora i nije zatekao ženu kući, ne znajući da je ona u Beogradu, u Sigurnoj kući, pomislio je da otišla kod Dragoslava. On je otišao kod njega, sačekao ga i čim ga je ugledao, krenula je buka, svađa i Milenko je tada ubo nožem Dragoslava. Prvo ga je ubo u ogu, a onda mu je presekao vratnu arteriju i zaklao ga - objasnio je on.

Ovo ubistvo je tada šokiralo Srbiju, a Draganin otac je preležao kaznu i izašao iz zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading