(FOTO) EVO ŠTA JE ANA URADILA NAKON ŠTO JE RASKINULA SA DAVIDOM: Javnost u neverici!

Autor:

Zadruga

27.01.2021

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Auu!

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
David i Ana

Bivši učesnica rijalitija Ana Korać i David Dragojević započeli su svoju vezu u drugoj sezoni "Zadruge", a nakon izlaska iz Bele kuće nasavili su da žive zajedno.

Ipak, sada se duže vreme nisu pojavljivali zajedno u javnosti, te su obrisali sve zajedničke fotografije na Instagramu gde su se i otpratili, što je navelo mnoge da pomisle da je par stavio tačku na svoju vezu.

 

Starleta već neko vreme boravi na Jahorini odakle kači svoje provokativne fotorafije, a društvo joj pravi Soraja Vučelić.

Foto: Instagram/printscreen

Inače, Soraja je nedavno prokomentarisala Aninu vezu sa Davidom, te je otkrila tada da ga nije upoznala i da ne želi da daje sud o njihovom odnosu. Takođe, tada nije želela ni da otkrije da li misli da će njihova ljubav potrajati.

Podsetimo, njih dvoje su romansu otpočeli kada je David sa Anom prevario svoju tadašnju verenicu Aleksandru Subotić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Džama

27.01.2021 10:52

I ovi lažu. Ili nisu raskinuli ili nikada nisu ni bili zajedno.Sve za popularnost. A šta znaju oni da rade da bi bili popularni?